Analiza – Ce angajari fac bancile la final de luna. Ce posturi se cauta

Analiza – Ce angajari fac bancile la final de luna. Ce posturi se cauta

Piata bancara nu a inghetat recrutarile, zilnic bancile anunta noi posturi disponibile. In prezent site-urile de specialitate abunda de aceste anunturi. Bancile mari au posturi disponbile dar si cele mici cauta sa-si maresca numarul de angajati. Raiffesien Bank angajeaza director agentie dar si corporate relationship manager. Banca Transilvania vrea un analist credite Persoane Juridice ,

Piata bancara nu a inghetat recrutarile, zilnic bancile anunta noi posturi disponibile. In prezent site-urile de specialitate abunda de aceste anunturi. Bancile mari au posturi disponbile dar si cele mici cauta sa-si maresca numarul de angajati. Raiffesien Bank angajeaza director agentie dar si corporate relationship manager. Banca Transilvania vrea un analist credite Persoane Juridice , la centrala, adica in Cluj, iar BancPost anunta ca are nevoie de manager relatia senior la Sibiu, potrivit site-urilor de specialitate.

 

BCR, cea mai mare banca, a plasat peste 20 de anunturi online in ultima saptamâna, atat in Bucuresti, cat si in provincie, multe fiind de consilier clienti retail sau consilier pentru microîntreprinderi. BCR mai cauta manager Implementare, Coordonator dep. contacte sau consilier juridic, potrivit Bestjobs.

Grecii de la Alpha Bank cauta director pentru sucursala Bacau, in timp ce BRD anunta la posturi libere teleconsilier, analist financiar sau operatori credite la BRD Finance. Tot BRD scoate la concurs un post de Asistenta Directie – Sucursala Mari Clienti Corporativi.

UniCredit cauta Relationship Manager Corporate  sau Relationship Manager Business Customers, posturi disponibile in mai multe orase.

La Procredit se cauta Administrator Regional Clienti Inteprinderi Mijlocii, Ofiter Credite Microinteprinderi, Ofiter Credite Microinteprinderi, Ofiter Credite Microinteprinderi pentru Sucursala Suceava. Trebuie precizat ca nu toate bancile angajeaza in sucursalele din capitala si sunt joburi si in alte orase.

 

Si bancile mici au nevoie de personal, chiar daca aceste anunturi sunt razlete, in prezent. La Bank of Cyprus  se cauta Senior Dealer pentru Bucuresti. Iar  Piraeus Bank cauta restructuring officer.

 

 

 

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos