AMN Amro si CEC se bat in mega-super oferte la cardul de credit

AMN Amro si CEC se bat in mega-super oferte la cardul de credit

Actualul telefon nu mai este pe gustul tau? Fara sa achiti nici macar un leu poti avea un mobil de ultima generatie, cu tehnologie 3G. Conditia esentiala este ca in perioada 24 mai – 24 iunie, sa soliciti un Card Perfect de la standurile ABN AMRO din Plaza Romania si Bucuresti Mall. De asemenea, trebuie

Actualul telefon nu mai este pe gustul tau? Fara sa achiti nici macar un leu poti avea un mobil de ultima generatie, cu tehnologie 3G. Conditia esentiala este ca in perioada 24 mai – 24 iunie, sa soliciti un Card Perfect de la standurile ABN AMRO din Plaza Romania si Bucuresti Mall. De asemenea, trebuie sa-l activezi si sa-l folosesti cel putin o data pentru a intra in posesia telefonului. … Mai mult decat atat, beneficiezi de o serie de avantaje cum ar fi reducerile de 20% in peste 175 de locati, acces gratuit in Salonul Business al aeroportului Henri Coanda. Cu acest card ai si mobilitate si flexibilitate prin serviciul Net Banking, asigurare in cazul accedentelor de calatorie in strainatate si, totodata, beneficiezi de asigurarea creditului utilizat de pe cardul de credit.

Si CEC a lansat in aceasta perioada o superoferta: cardul de credit de la CEC, emis sub sigla MasterCard, care iti aduce o dobanda 0% pana la finalul verii, mai exact pana la 31.08.2006. Dupa aceasta data, cardul de credit CEC va avea cea mai buna dobanda din sistem, respectiv 17,5% pe an, in comparatie cu ceilalti ofertanti de carduri de credit de pe piata. Limita de creditare este cuprinsa intre 500 de lei si 50.000 lei, dar nu mai mult de trei venituri nete lunare (salarii, pensii, chirii, rente, dividende, si chiar veniturile lunare ale sotului/sotiei). Contul accesat prin intermediul cardului de credit CEC reprezinta o linie de credit pentru nevoi personale, cu rambursare lunara (minim 2,5% din fondul utilizat) si reinnoire a plafonului dupa fiecare operatiune. In cazul platilor la comercianti, cardul beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 59 de zile calendaristice.

Serveste o cafea din partea casei si spune-ti si tu parerea despre cel mai bun card de credit in Cafeneaua Bancara (click aici).

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos