Ambasadorul Rosapepe a lansat un serviciu de tranfer rapid de bani dedicat romanilor

Ambasadorul Rosapepe a lansat un serviciu de tranfer rapid de bani dedicat romanilor

Fostul Ambasador SUA la Bucuresti, Excelenta sa James Rosapepe, s-a lansat in afaceri pornind de la nevoile romanilor din strainatate. Domnia sa este fondator si investitor la Transfer Rapid LLC …  o noua companie care furnizeaza servicii de transfer rapid de bani numai pentru romani si care a incheiat deja un parteneriat cu CEC. "Transfer

Fostul Ambasador SUA la Bucuresti, Excelenta sa James Rosapepe, s-a lansat in afaceri pornind de la nevoile romanilor din strainatate. Domnia sa este fondator si investitor la Transfer Rapid LLC …  o noua companie care furnizeaza servicii de transfer rapid de bani numai pentru romani si care a incheiat deja un parteneriat cu CEC. "Transfer Rapid LLC isi propune sa ofere servicii de incredere si pret scazut in comunitatile romanesti din strainatate… pana la jumatate din preturile practicate in prezent in aceasta piata", a precizat Rosapepe.

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) lanseaza serviciul transfer rapid de bani, in parteneriat cu Transfer Rapid LLC, companie americana specializata in servicii financiare, dedicate in exclusivitate romanilor din strainatate.
In virtutea acordului dintre cele doua parti, romanii din strainatate vor putea trimite bani in  Romania, rapid, in deplina siguranta, cu cele mai scazute costuri comparativ cu cele practicate pe piata in acest moment. Tehnologia dezvoltata de Transfer Rapid LLC este special creata si adaptata nevoilor cetatenilor romani aflati in strainatate si asigura, prin intermediul agentilor licentiati, transmiterea ordinelor de transferuri banesti. In Romania, sumele vor putea fi ridicate prin intermediul a peste 540 unitati CEC, in lei, in maximum 24 de ore. Dintre acestea,in 280 de unitati banii se pot primi si in  euro sau  dolari SUA, la cererea destinatarului.
 
“Prin lansarea acestui nou serviciu, CEC isi indeplineste o dubla promisiune facuta clientilor sai. Pe de o parte, este vorba despre a oferi servicii accesibile din punct de vedere al costurilor, pentru toate categoriile de clienti, de pe intreg cuprinsul tarii. Pe de alta parte, am reusit diversificarea, intr-un timp foarte scurt, a ofertei de produse si servicii bancare destinate tuturor categoriilor de clienti ai bancii. Astfel, am lansat cardurile de debit pentru persoane fizice si juridice, conturi, depozite si credite in valuta. Acum ne adresam in mod special sutelor de mii de romani care lucreaza in strainatate si dorsc sa transfere bani in tara, in conditii de maxima siguranta si costuri minime. CEC pregateste, in continuare,  o serie de noi produse si servicii, in contextul obiectivului principal urmarit in acest an, acela de crestere a cotei de piata”, a declarat cu acest prilej Eugen Radulescu, presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni.

“Transfer Rapid este incantat ca lanseaza acest serviciu de transfer bani impreuna cu partenerul sau strategic in Romania, CEC , cel mai recunoscut brand bancar romanesc, cu cea mai extinsa retea de unitati in  Romania. Prin acest parteneriat, vom  raspunde in mod ideal cerintelor de baza ale consumatorului roman pentru un serviciu de transfer bani, ieftin, sigur si aproape de casa”, a declarat,  la randul sau, James Rosapepe, fost ambasador SUA la Bucuresti, presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transfer Rapid LLC.

Serviciul Transfer Rapid de Bani va  intra in functiune incepand cu data de 22 februarie 2006, in prima etapa fiind disponibil pentru comunitatile romanesti din SUA, urmand ca, din luna iunie a acestui an, sa fie operational si pentru Italia si Spania.

Despre CEC
CEC  este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de 5.186,6 milioane lei noi  si o retea de peste 1.400 de unitati, in mediul urban si rural. CEC se afla in continuare intr-un amplu proces de restructurare, urmand sa fie privatizata. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului total de salariati, cu circa 1.400 de persoane.

Despre Transfer Rapid LLC
Transfer Rapid LLC, companie americana, are caracteristici de „jucator etnic specializat”, dedicat in exclusivitate membrilor comunitatii romanesti in strainatate care doresc sa transmita bani celor dragi din tara. Filozofia de baza a serviciilor este accea ca  „Transfer Rapid va fi prezent oriunde se afla o comunitate romaneasca” astfel incat sa raspunda cerintelor de baza ale consumatorului roman pentru un serviciu  de transfer de bani „ieftin, sigur, aproape de casa”. Ca urmare, Transfer Rapid este si va fi prezent in toate tarile principale de emigratie romaneasca din America de Nord si Uniunea Europeana. Transfer Rapid isi lanseaza in prezent serviciile in piata americana, cu accent pe zonele unde exista comunitati importante romano-americane, cum ar fi statul New York (Queens), Florida (Miami), Pennsylvania, apoi California (Los Angeles, San Francisco) si Midwest (Cleveland, Chicago, Detroit). In lunile urmatoare, Transfer Rapid va lansa servicii in Italia si Spania. Compania va oferi servicii in aceste tari prin 2000 de agenti, pana in luna iunie, si 6000 agenti pana la sfarsitul anului 2006. Informatii despre aceste servicii vor fi prezentate la intervale regulate in presa, la sediile CEC din tara si pe website-ul companiei www.transferrapid.com. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos