Alpha Bank Romania lanseaza un credit de nevoi personale reincarcabil

Alpha Bank Romania lanseaza un credit de nevoi personale reincarcabil

Alpha Bank Romania lanseaza un credit de nevoi personale, Alpha Open, care are si caracteristicile unei linii de credit prin intermediul optiunilor de reincarcare, a informat, vineri, institutia de credit. Alpha Open este disponibil in lei sau in euro, iar perioada de rambursare variaza in functie de suma contractata. Astfel, pentru creditele cu valoare cuprinsa

Alpha Bank Romania lanseaza un credit de nevoi personale, Alpha Open, care are si caracteristicile unei linii de credit prin intermediul optiunilor de reincarcare, a informat, vineri, institutia de credit.

Alpha Open este disponibil in lei sau in euro, iar perioada de rambursare variaza in functie de suma contractata. Astfel, pentru creditele cu valoare cuprinsa intre 5.001 si 10.000 euro sau echivalent in lei, perioada maxima de rambursare este de 10 ani, iar pentru creditele intre 10.001 si 150.000 euro sau echivalentul in lei, rambursarea se poate efectua pana la 25 ani.

Pentru utilizarea optiunii de reincarcare, clientul trebuie sa indeplineasca doua conditii, si anume suma minima reincarcata trebuie sa fie de 1.000 euro sau echivalent in lei, iar soldul creditului impreuna cu suma reincarcata nu trebuie sa depaseasca valoarea creditului initial, se precizeaza in comunicat.

Alpha Bank Romania ia in considerare pentru rambursarea creditelor venituri legale provenite din salarii, pensii, chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende sau diurne. Pentru a imprumuta noi sume de bani, clientii pot sa mentina aceeasi rata lunara si sa prelungeasca perioada de rambursare sau pot sa modifice rata lunara si sa mentina, reduca sau sa prelungeasca termenul de rambursare. Achitarea ratei lunare poate fi efectuata prin Alpha Click, serviciul de internet banking al bancii. "Garantia necesara si suficienta pentru acordarea creditului Alpha Open este ipoteca pe un imobil", se mentioneaza in comunicatul bancii.

Alpha Open este insotit de un pachet care contine un card oferit fara taxa de emitere si taxa de administrare in primul an, asigurare de viata fara costuri suplimentare si acces la Alpha Click, fara abonament si fara taxa de conectare.

Alpha Bank Romania, membra a grupului elen Alpha, a inregistrat in 2006 un profit brut de 28,7 milioane euro, cu 1,7 milioane euro mai putin fata de anul anterior, potrivit raportului financiar al bancii mama. Activele bancii romanesti, a opta ca marime de pe piata romaneasca, au urcat anul trecut cu peste 58%, la 7,15 miliarde lei (2,11 miliarde euro), ceea ce echivaleaza cu o cota de piata de 4,15%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos