Alpha Bank reduce dobanzile la depozitele in dolari

Alpha Bank reduce dobanzile la depozitele in dolari

 Alpha Bank Romania reduce de luni dobanzile la depozitele in dolari pentru populatie si firme pana la maxim 3,50% pe an, se arata intr-un comunicat al bancii. Noile dobanzi la depozitele la termen in moneda americana ale populatiei sunt de 3,50% pe an, pentru un termen de minim o luna, iar cele pentru firme sunt

 Alpha Bank Romania reduce de luni dobanzile la depozitele in dolari pentru populatie si firme pana la maxim 3,50% pe an, se arata intr-un comunicat al bancii.

Noile dobanzi la depozitele la termen in moneda americana ale populatiei sunt de 3,50% pe an, pentru un termen de minim o luna, iar cele pentru firme sunt de 3,25% pe an. Vechile dobanzi pentru depozitele la termen ale populatiei erau de 3,55% pe an la o luna, 3,80% pe an la trei luni si de 4,15% pe an pentru un termen intre sase luni si un an.

Pentru firme, dobanzile erau identice cu cele pentru populatie pentru un termen de maxim trei luni si de 3,90% pe an pentru un termen de sase, noua sau douasprezece luni.
Pentru certificatele de depozit in dolari, dobanzile anuale valabile din 19 marite sunt de 3,25% pentru firme si de 3,50% pentru populatie, indiferent de termen. in cazul depozitului la termen cu dobanda platita in avans Alpha Avans in dolari, banca plateste o dobanda anuala de 3%.

Alpha Bank Romania, membra a grupului elen Alpha, a inregistrat in 2006 un profit brut de 28,7 milioane euro, cu 1,7 milioane euro mai putin fata de anul anterior, potrivit raportului financiar al bancii mama. Activele bancii romanesti, a opta ca marime de pe piata romaneasca, au urcat anul trecut cu peste 58%, la7,15 miliarde lei (2,11 miliarde euro), ceea ce echivaleaza cu o cota de piata de 4,15%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos