Alpha Bank reduce dobanda la creditele imobiliare cu un procent

Alpha Bank reduce dobanda la creditele imobiliare cu un procent

Pe fondul reducerii vanzarilor de credite ipotecare, cei de la Alpha Bank au decis lansarea unei campanii promotionale pentru acest tip de imprumuturi. Astfel, clientii au posibilitatea de a contractat Alpha Housing in euro cu dobanda fixa pe primul an de 4,9%, cu un punct procentual mai mica decat oferta valabila pana acum. In al

Pe fondul reducerii vanzarilor de credite ipotecare, cei de la Alpha Bank au decis lansarea unei campanii promotionale pentru acest tip de imprumuturi. Astfel, clientii au posibilitatea de a contractat Alpha Housing in euro cu dobanda fixa pe primul an de 4,9%, cu un punct procentual mai mica decat oferta valabila pana acum. In al doilea an, dobanda este de 6,9%, apoi urmand sa se aplice dobanda standard, Euribor la 6 luni + 3,8% (acum 8,52%).  Promotia este valabila in perioada 15 aprilie 2008 – 15 iulie 2008 si se aplica pentru creditele solicitate prin cerere de credit depusa in acest interval de timp, arata banca in comunicatul transmis presei.

Aceasta promotie vine dupa o perioada in care creditarea Alpha Bank in domeniul imobiliar s-a redus fata de nivelurile din toamna lui 2007. „In primele doua luni ale anului, volumul vanzarilor de credite ipotecare a scazut destul de mult, in anumite regiuni si orase chiar cu 40% fata de ultimul trimestru al anului trecut. La aceasta modificare au contribuit atitudinea prudentiala a clientilor, pe fondul climatului macroeconomic nefavorabil si al fluctuatiei cursului valutar”, a declarat in urma cu cateva zile in Ziarul Financiar presedintele bancii, Sergiu Oprescu. Seful Alpha arata insa ca, in prima parte a acestei luni, creditele cu ipoteca au aratat o revenire a ritumului de crestere.

Creditul Alpha Housing se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani, cu un comision de acordare de 2%. Gradul maxim de indatorare poate ajunge pana la 70%, in functie de venitul lunar al familiei. Avansul standard este de 15% cu posibilitatea de a ajunge pana la 0%, in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos