Alexandru Ciobanu renunta la BCR Bpl

Alexandru Ciobanu renunta la BCR Bpl

Domnul Alexandru Ciobanu, Presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), a decis sa renunte la pozitia pe care o ocupa in prezent, cu incepere de la 1 octombrie 2012. Responsabilitatile sale vor fi preluate de catre ceilalti doi membri ai Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte. Alexandru Ciobanu a contribuit

Domnul Alexandru Ciobanu, Presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), a decis sa renunte la pozitia pe care o ocupa in prezent, cu incepere de la 1 octombrie 2012. Responsabilitatile sale vor fi preluate de catre ceilalti doi membri ai Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte.

Alexandru Ciobanu a contribuit activ la dezvoltarea BCR Banca pentru Locuinte, institutia ocupand pozitia de lider al sistemului de economisire-creditare din Romania. La jumatatea anului 2012, portofoliul BCR BpL crescuse la peste 273.000 de clienti, depozitele atrase fiind de circa un miliard de lei.

„Lui Alexandru Ciobanu ii datoram lansarea cu succes a BCR Banca pentru Locuinte. Ii multumim pentru angajamentul sau tehnic si managerial si ii dorim mult succes in cariera sa viitoare”, a declarat Martin Skopek, Vicepresedinte executiv al BCR responsabil pentru linia Retail si Presedinte al Consiliului de Supraveghere al BCR Banca pentru Locuinte.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos