ALB a scos pe piata Despre leasing si servicii financiare nebancare in Romania

ALB a scos pe piata Despre leasing si servicii financiare nebancare in Romania

Asociaţia de Leasing şi Servicii Financiare Nebancare (ALB) a lansat un document de lucru adresat cititorului care doreşte să înţeleagă piaţa instituţiilor nebancare din România. Intitulată "Despre leasing şi servicii financiare nebancare în România"’, lucrarea oferă date concentrate pe analiza cantitativă şi calitativă a pieţei leasingului în România, precum şi informaţii cu privire la încadrarea

Asociaţia de Leasing şi Servicii Financiare Nebancare (ALB) a lansat un document de lucru adresat cititorului care doreşte să înţeleagă piaţa instituţiilor nebancare din România. Intitulată "Despre leasing şi servicii financiare nebancare în România"’, lucrarea oferă date concentrate pe analiza cantitativă şi calitativă a pieţei leasingului în România, precum şi informaţii cu privire la încadrarea juridică, cifrele ce caracterizează acest domeniu financiar şi jucătorii care acţionează aici.
           
Printre subiectele tratate de ALB se numără dinamica pieţei de leasing în România în perioada 2003-2007, vânzările de vehicule în acelaşi interval, aspecte fiscale privind leasingul imobiliar, precum şi legislaţia specifică instituţiilor financiare nebancare.
           
Autorii lucrării menţionează că sursa de informare o constituie, în primul rând, raportarea benevolă a membrilor către Asociaţie, precum şi o analiză estimativă a acelor jucători care încă nu sunt afiliaţi la niciuna dintre asociaţiile de profil.
           

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos