Al doilea card co-branded pentru cumparaturi zilnice

Al doilea card co-branded pentru cumparaturi zilnice

Al doilea card de credit co-branded pentru cumparaturi zilnice de pe piata bancara: "BCR – Univers’All" a fost lansat, primul fiind cardul lansat de BRD Finance in colaborare cu hypermarketul Carrefour. Produsul ofera o limita de creditare mare, de pana la la 5.000 de euro (echivalentul in lei) si o perioada de pre-aprobare a cererii

Al doilea card de credit co-branded pentru cumparaturi zilnice de pe piata bancara: "BCR – Univers’All" a fost lansat, primul fiind cardul lansat de BRD Finance in colaborare cu hypermarketul Carrefour. Produsul ofera o limita de creditare mare, de pana la la 5.000 de euro (echivalentul in lei) si o perioada de pre-aprobare a cererii de credit de maximum doua ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard si poate fi utilizat… atat in tara, cat si in strainatate, dobanda perceputa pentru sumele utilizate fiind de 21% pe an. In schimb, DAE este cuprins intre 25,58% si 23,21% anual, calculat pentru limita minima si maxima a plafonului liniei de credit, respectiv 500 RON si 17.500 RON, echivalent 5.000 de euro.

BCR si Univers’All au batut palma

Asadar, BCR a gasit oportun sa intre pe aceasta nisa destinata cumparaturilor zilnice, prin colaborarea cu supermarketul Univers’All. Posesorii cardurilor isi pot lua pe credit orice se comercializeaza in acest supermarket. Ofialii BCR si Univers’ All considera insa ca miza cea mai mare va fi pentru achizitionarea produselor de folosinta indelungata.

Cardul co-branded "BCR – Univers ‘All" este al saselea card de gen emis de BCR si poate fi utilizat pentru achizitionarea produselor oferite in reteaua de magazine, dar si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului, cum ar fi plata de bunuri si servicii sau retragerea de numerar de la ATM-uri. Linia de credit se acorda pe 5 ani, cu prelungire automata (daca sunt respectate clauzele contractuale). De asemenea, clientii care utilizeaza acest card vor beneficia de unele reduceri practicate in campaniile promotionale.

Numai intr-un an de zile de la aparitia primului card cobrandat, ponderea cardurilor de credit emise de BCR a crescut cu 3,5 procente, ajungand in prezent la 8 la suta, Totatul cardurilor de credit emise de BCR este de 2,1 milioane.

Este cardul de credit cu cel mai mare plafon de creditare de pe piata romaneasca de profil: pana la 16 salarii nete in limita maxima a 5.000 de euro. Imprumutul se acorda pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire automata a liniei de credit. Potrivit directorului executiv al Directiei Credite Retail din BCR, Dorin Cojocaru :" Acest nou card de credit co-branded impulsioneaza dezvoltarea cardurilor de credit din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor. Se remarca facilitati multiple de care dispune detinatorul unui card BCR – Univers’All, intre care amintesc: suma minima care trebuie rambursata lunar, perioada, practic nelimitata de acordare a creditului, cuantumul mare care poate fi angajat de catre o persoana cu venituri medii". Un alt avantaj al cardului, mentionat de Dorin Cojocaru, il constituie perioada de gratie pentru plata dobanzii, ce poate ajunge pana la 50 de zile pentru plata cu cardul la comerciant.

Posesorul cardului poate sa nu achite dobanda aferenta sumelor de credit utilizate pentru cumparaturi, pe toata durata lunii in care se face tranzactia de la comerciant, plus 20 de zile din luna urmatoare. Conditia esentiala este ca imprumutul sa fie rambursat in totalitate pana la data scadentei mentionata in extrasul de cont pe care detinatorul il primeste prin posta. Detinatorul cardului trebuie sa ramburseze lunar numai dobanda la creditul utilizat.

Pentru un credit de pana la 1.500 de euro ai nevoie doar de o copie dupa actul de identitate si adeverinta de salariu sau talon de pensi. In schimb, pentru un credit care depaseste aceasta suma, trebuie sa aduci si o copie dupa cartea de munca. Cardul poate fi obtinut de la oricare din cele sapte magazine Univers’ all deschise in Romania: Bucuresti, Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Iasi, Constanta si Timisoara.

Cardul de credit Carrefour – BRD Finance

Prin deviza "cumperi cand vrei, platesti cand poti!", cardul de credit Carrefour – BRD Finance te indeamna sa achizitionezi orice tip de produs din reteaua magazinelor Carrefour, fara sa depinzi de zilele de salariu. Ca si in cazul Univers’ All, la Carrefour sunt rezervate oferte speciale pentru utilizatorii acestor instrumente de plata. In plus, cu cat folosesti mai des cardul, beneficiezi de dobanzi din ce in ce mai mici. Totodata, pe masura ce rambursezi sumele respective, acestea vor fi din nou disponibile pe card pentru noi cumparaturi.

Valoarea maxima a cumparaturilor realizate cu cardul de credit Carrefour este de 15.000 RON, sumele utilizate putand fi rambursate in doua modalitati avantajoase:
intregral, la sfarsitul unei perioade de gratie de maxim 45 de zile, sau in sume
minime lunare, calculate in functie de valoarea cheltuita la cumparaturi. In cazul
in care posesorul opteaza pentru rambursarea in sume minime lunare, se va plati o
dobanda ce variaza incepand cu 2,49% (pentru mai putin de 800 RON) si 2,29% (intre
800 RON si 2 000 RON) pana la 1,99% (intre 2 000,01 RON si 8 000 RON) sau 1,69%
(intre 8 000,01 RON si 15 000 RON).

Emiterea cardului de credit Carrefour se face pe baza unei documentatii minime –
actul de identitate si adeverinta de venit sau a talonul de pensie- urmand ca in
maxim 2 saptamani de la aprobarea cererii, clientul sa primeasca la domiciliul
indicat cardul si codul PIN .

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos