Agentul 007 a ajuns pe piata asigurarilor de viata

Agentul 007 a ajuns pe piata asigurarilor de viata

“Esti o persoana dinamica si independenta si iti place sa beneficiezi de un confort financiar constant? Procura-ti acum polita Omniasig Profit Bond 0 07. Este un efort minim pentru protectia financiara a ta si a celor dragi!” Asa incepe noua campanie de promovare a noului produs de asigurari de la Omniasig, Profit Bond 0 07.

“Esti o persoana dinamica si independenta si iti place sa beneficiezi de un confort financiar constant? Procura-ti acum polita Omniasig Profit Bond 0 07. Este un efort minim pentru protectia financiara a ta si a celor dragi!” Asa incepe noua campanie de promovare a noului produs de asigurari de la Omniasig, Profit Bond 0 07. Produsul se adreseaza persoanelor fizice peste 18 ani cu cetatenie romana si rezidente. Acest produs este o polita de asigurare de viata care se emite pe loc si poate fi incheiata pe o perioada de sapte ani, avand o prima de asigurare fixa de 700 RON. Dobanda anuala simpla garantata este de 7%, iar dobanda la maturitatea celor 7 ani este de minim 50%.

“De aici vine si numele produsului, Bond 0 07, reprezentand o legatura intre asigurator si asigurat, pe 7 ani, cu o prima fixa de 700 RON si o dobanda de 7%, explica directorul general Omniasig Asigurari de Viata, domnul Fanel Plopeanu. La incheierea celor 7 ani, daca persoana asigurata este in viata, primeste suma de 1050 RON. Daca persoana asigurata decedeaza, Omniasig va rambursa prima de asigurare care i se cuvine asiguratului si in plus, acumularea de capital calculata la data decesului. Pe perioada asigurarii, asiguratul poate solicita schimbarea beneficiarului, in caz de deces.

In cazul politei de asigurare Profit Bond 0 07, nu exista limita de vanzare. O singura persoana poate primi oricate polite doreste. Acest fapt este intarit si de o intamplare ce a avut loc la Brasov. “Inca de la lansarea produsului, un client s-a arat interesat de cumpararea a 100 de polite de asigurare a noului produs. Astfel, toate politele alocate agentiei Omniasig din Brasov au fost epuizate inca din prima zi”, subliniaza domnul Fanel Plopeanu. Acest produs este prezentat intr-o editie limitata, de 10.000 de polite.

Despre Omniasig Asigurari de Viata

Omniasig Asigurari de Viata a fost infiintata in decembrie 1997 si are un capital social subscris de 16.000.000 RON. Unul din obiectivele majore ale companiei a fost si ramane siguranta clientilor. Prin intermediul programelor de reasigurare implementate s-a urmarit protejarea  asiguratilor si reducerea expunerii la risc. In atingerea acestui obiectiv compania are parteneri puternici care au subscris programelor de reasiguare: Gen Re  (AAA) si Partner Re (AAA). In 2005, Omniasig a primit Premiul Special pentru Dezvoltare Durabila, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2005 acordate de revista de asigurari PRIMM. Omniasig Asigurari de Viata se afla pe locul 9 in topul celor mai bune companii de asigurare de viata si de sanatate.

Cosmina Doicu
cosmina.doicu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos