AGA EximBank a aprobat noua conducere executiva a bancii

AGA EximBank a aprobat noua conducere executiva a bancii

Adunarea Generala a Actionarilor EximBank a hotarat astazi componenta noii echipe de management a bancii in conditiile in care mandatul actualei conduceri se incheie. Potrivit deciziei AGA, pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte executiv al bancii va fi ocupata de Traian Halalai, conducerea executiva a EximBank urmand sa fie completata de Paul

Adunarea Generala a Actionarilor EximBank a hotarat astazi componenta noii echipe de management a bancii in conditiile in care mandatul actualei conduceri se incheie.

Potrivit deciziei AGA, pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte executiv al bancii va fi ocupata de Traian Halalai, conducerea executiva a EximBank urmand sa fie completata de Paul Ichim si Mihai Mandres din pozitia de vicepresedinti ai Consiliului de Administratie si vicepresedinti executivi ai EximBank.

Nominalizarile facute de AGA EximBank urmeaza sa fie transmise Bancii Nationale a Romaniei in vederea autorizarii.

Actionarul majoritar al EximBank este statul roman care detine, prin Ministerul Finantelor Publice, 95,37% din capitalul social, restul actiunilor fiind in posesia SIF Oltenia, SIF Banat-Crisana, SIF Moldova, SIF Transilvania si SIF Muntenia.

EximBank se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, portofoliul de produseaxat pe cele trei directii de actiunefinantare, garantare si asigurarepermitand bancii sa sustina activitatea si dezvoltareaexportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.

Banca detine o retea de 12 unitati (noua sucursale si trei agentii) in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva, Iasi si Sibiu, iar operatorii economici pot obtine informatii suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos