Afla ce oportunitati de cariera iti ofera bancile

Afla ce oportunitati de cariera iti ofera bancile

De cativa ani, o cariera in sistemul bancar a devenit o realitate pentru tot mai multi tineri. Extinderea activitatii bancilor pe segmentul de retail si, mai nou, pe cel destinat IMM-urilor, a deschis numeroase oportunitati de cariera in domeniu. Bancile au deschis mii de sucursale – peste 1.000 numai anul trecut, ritmul mentinandu-se si anul

De cativa ani, o cariera in sistemul bancar a devenit o realitate pentru tot mai multi tineri. Extinderea activitatii bancilor pe segmentul de retail si, mai nou, pe cel destinat IMM-urilor, a deschis numeroase oportunitati de cariera in domeniu. Bancile au deschis mii de sucursale – peste 1.000 numai anul trecut, ritmul mentinandu-se si anul acesta, au intrat pe piata banci noi, unii orientati catre retail (vezi Millennium Bank), ceea ce a determinat cresterea proportionala a locurilor de munca si a posibilitatilor de avansare. Din cauza nevoii acute de personal, bancile se intrec in oferte pentru a-i atrage pe tinerii absolventi, chiar de pe bancile facultatii. "Dupa doar cateva luni, un proaspat absolvent devine deja team lider, deoarece, odata cu deschiderea unei noi sucursale, acesta este considerat <expert> in comparatie cu cei care vin din urma", aratau de curand specialistii companiei de reusurse umane Hart Human Consulting in Business Standard.

Tocmai de aceea, targul de joburi din sistemul bancar ‘BankingJobs’, care se va desfasura saptamana viitoare, este o oportunitate pentru cei care vor o cariera in acest domeniu. Vizitatorii targului isi vor putea depune CV-urile la 10 din cele mai reprezentantive banci din Romania. Un reper aproape obligatoriu pentru cei care vor veni la targ sunt seminariile organizate de banci. Aici vor putea afla toate amanuntele legate de oportunitatile de cariera oferite de banci, cerintele si conditiile fiecareia. De asemenea, specialistii din departamentele de resurse umane ale bancilor vor vorbi celor prezenti la seminarii despre pragatirea si training-urile de care vor beneficia ca viitori angajati, sistemele de recompensare sau posibilitatile de avansare. Cunoscand aceste lucruri, fiecare candidat va fi capabil sa inteleaga pe ce joburi se pliaza mai bine personalitatea si abilitatile personale. Seminariile vor cuprinde o sesiune de prezentari, precum si una de discutii libere, in care candidatii vor putea adresa intrebarile proprii specialistilor de resurse umane ale bancilor.

Intrarea la aceste seminarii este libera, insa locurile sunt limitate. Cei care vor sa-si asigure prezenta la seminarii isi pot rezerva insa un loc in sala inscriindu-se la www.bankingjobs.ro/formular, unde trebuie doar sa completezi numele, adresa de mail si sa selectezi evenimentele la care vrei sa participi. Acestea se vor desfasura in prima zi a targului, 21 octombrie, dupa cum urmeaza: ora 11.00, seminar sustinut de Citibank, ora 12.00 seminar Raiffeisen Bank, ora 14.00 seminar UniCredit Tiriac, ora 16.00 seminar BRD. Targul locurilor de munca din domeniul bancar ‘BankingJobs’ va avea loc pe 21 si 22 noiembrie la Sala Palatului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos