Adunarea Generala a Actionarilor BRD alege un nou administrator

Adunarea Generala a Actionarilor BRD alege un nou administrator

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) BRD – Groupe Société Générale s-a reunit pe 13 septembrie 2012, la hotelul Crowne Plaza. Conform convocatorului, la Adunarea Generala Ordinara au fost indreptatite sa participe si sa voteze persoanele avand calitatea de actionar la data de referinta de 4 septembrie 2012. La sedinta au fost prezenti actionari reprezentand

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) BRD – Groupe Société Générale s-a reunit pe 13 septembrie 2012, la hotelul Crowne Plaza. Conform convocatorului, la Adunarea Generala Ordinara au fost indreptatite sa participe si sa voteze persoanele avand calitatea de actionar la data de referinta de 4 septembrie 2012.

La sedinta au fost prezenti actionari reprezentand 86,98 % din capitalul social al bancii.

Sedinta AGOA a fost condusa de Presedintele Provizoriu al Consiliului de Administratie al BRD, domnul Petre Bunescu.

AGA Ordinara a avut pe ordinea de zi si a aprobat alegerea domnului Philippe Charles Lhotte in calitate de administrator, pentru un mandat de 4 ani, incepand cu data de 13 septembrie 2012, ca urmare a renuntarii la calitatea de administrator a domnului Alexandre Paul Maymat, precum si imputernicirea domnului Petre Bunescu, Director General Adjunct al Bancii, sa semneze in numele bancii Contractul de administratie cu acesta, Actul Aditional si forma actualizata a Actului Constitutiv ca urmare a modificarii componentei Consiliului de Administratie. Numirea domnului Philippe Charles Lhotte este sub conditia obtinerii aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei, conform dispozitiilor legale in vigoare.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos