Actionarii Generali discuta majorarea capitalului cu 70 milioane lei

Actionarii Generali discuta majorarea capitalului cu 70 milioane lei

Actionarii Generali Romania vor discuta, la 20 aprilie, majorarea capitalului social cu 70 milioane lei, la 120 milioane lei, prin aport in numerar, majoritatea sumelor fiind destinate dezvoltarii segmentului de asigurari generale. Operatiunea va fi insotita de emiterea unui numar de 700 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu. Din totalul sumei,

Actionarii Generali Romania vor discuta, la 20 aprilie, majorarea capitalului social cu 70 milioane lei, la 120 milioane lei, prin aport in numerar, majoritatea sumelor fiind destinate dezvoltarii segmentului de asigurari generale. Operatiunea va fi insotita de emiterea unui numar de 700 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu.

Din totalul sumei, 52,5 milioane de lei vor avea ca destinatie segmentul asigurarilor generale, iar diferenta va fi indreptata catre politele de viata.

La inceputul acestui an, compania a incheiat operatiunea de majorare a capitalului social cu 30 milioane de lei, la 50 milioane de lei, aprobata de actionari in martie 2006.
&nbspPrincipalii actionari ai asiguratorului roman sunt Generali Holding Vienna – 83,57% si Astra Asigurari – 15,98%.
In
 primele noua luni ale anului 2006, compania a subscris un volum total de prime de 210,88 milioane de lei, cu 137,75 % mai mare fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului 2005. Rezultatele pe intreg anul 2006 vor fi comunicate la finele acestei luni.
Societatea practica asigurari generale si de viata.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos