ABN AMRO sponsorizeaza Turneul de Primavara al Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene

ABN AMRO sponsorizeaza Turneul de Primavara al Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene

Sprijinind aspiraţia către excelenţă, ABN AMRO România sponsorizează pentru al doilea an consecutiv Turneul de Primăvară al Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene Bucureştiul va găzdui concertul EUYO (European Union Youth Orchestra) duminică, 23 martie, la Atheneul Român.    Ca parte a angajamentului său de promovare şi susţinere a excelenţei profesionale, şi ca urmare a

Sprijinind aspiraţia către excelenţă, ABN AMRO România sponsorizează pentru al doilea an consecutiv Turneul de Primăvară al Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene Bucureştiul va găzdui concertul EUYO (European Union Youth Orchestra) duminică, 23 martie, la Atheneul Român. 

 
Ca parte a angajamentului său de promovare şi susţinere a excelenţei profesionale, şi ca urmare a succesului răsunător înregistrat de Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (European Union Youth Orchestra / EUYO) în 2007, ABN AMRO este şi în 2008 sponsorul principal al turneului de primăvară al EUYO.

 

ABN AMRO şi EUYO împărtăşesc aceleaşi valori: pasiunea pentru excelenţă, respectarea celor mai înalte standarde profesionale, promovarea spiritului de  echipă, integritatea şi dialogul social şi cultural. De aceea, ABN AMRO a decis sa sprijine pentru al doilea an consecutiv EUYO, o orchestră dinamică şi ambiţioasă, recunoscută pe plan mondial, care reuneşte 140 de tineri muzicieni de excepţie din 27 de ţări membre ale Uniunii Europene, sub bagheta unor dirijori de renume internaţional.

 

“<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />La ABN AMRO, vrem să ne depăşim limitele pe toate planurile. În eforturile pe care angajaţii ABN AMRO le depun  zi de zi pentru a îndeplini visurile clienţilor noştri, graniţele naţionale nu reprezintă deloc un obstacol. Prin sprijinul pe care îl acordăm Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene, susţinem aspiraţia către excelenţă pe plan internaţional şi în acelaşi timp ajutăm tinerii să-şi îndeplinească visurile. Muzica frumoasă poate să ne inspire pe toţi şi să ne ajute să împărtăşim limbajul comun al visurilor”, a declarat Michiel de Jong, CEO al ABN AMRO Europa.

 

În primăvara acestui an, EUYO se reuneşte sub bagheta dirijorului şi directorului muzical de renume mondial, Vladimir Ashkenazy, pentru un turneu care va include spectacole de gală în mai multe ţări membre ale UE, inclusiv România. Bucureştiul va găzdui concertul EUYO duminică, 23 martie, la Atheneul Român.

 

Ca sponsor  principal al acestei călătorii muzicale care uneşte Europa de la est la vest, trecând peste graniţele culturale, sociale, economice şi politice, ABN AMRO împărtăşeşte cu EUYO pasiunea pentru performanţă la cel mai înalt nivel şi misiunea de a sprijini tinerii muzicieni ai Europei şi de a încuraja relaţiile culturale şi transfrontaliere.

 

Despre EUYO

 

Orchestra de Tineret a Uniunii Europene este una dintre cele mai prestigioase şi dinamice orchestre ale lumii, care reuneşte în jur de 140 dintre cei mai talentaţi tineri muzicieni cu vârste între 14 şi 24 de ani, reprezentând toate ţările UE. EUYO este condusă de către cei mai faimoşi dirijori şi s-a constituit pe ideea unei comunităţi europene care transcende graniţele, promovează dialogul social şi cultural şi este dedicată celor mai înalte standarde profesionale. EUYO concertează în fiecare an în cele mai mari oraşe din Uniunea Europeană şi din lume, demonstrând cooperarea, performanţele şi creativitatea tineretului european. Turneul de primăvară din 2008 va cuprinde reprezentaţii în Garmisch-Partenkirchen (Germania), Sofia (Bulgaria), Bucureşti (România), Bratislava (Slovacia), Viena (Austria), Milano (Italia).  Turneul culminează cu o reprezentaţie la Philharmonic Hall din Liverpool (Marea Britanie), care va constitui unul dintre momentele cheie ale evenimentelor organizate pentru a marca desemnarea oraşului drept Capitală Culturală Europeană în 2008.

 

Despre ABN AMRO România:

ABN AMRO Bank (România) S.A.este filială a ABN AMRO NV. ABN AMRO este o bancă internaţională de renume cu active totale de 1025,2 miliarde de euro (la 31 decembrie 2007). Are mai mult de 4500 de sucursale în 53 de ţări şi are peste 107.000 de angajaţi full-time în întreaga lume. ABN AMRO a fost achiziţionată în octombrie 2007 de Consorţiul alcătuit din Royal Bank of Scotland (RBS), Fortis şi Santander, urmând ca diversele sale operaţiuni să fie împărţite între aceste trei bănci, în funcţie de priorităţile strategice ale acestora. Activităţile ABN AMRO în România vor fi preluate de RBS la momenul oportun.

ABN AMRO Bank este prezentă pe piaţa românească din noiembrie 1995. ABN AMRO România îşi desfăşoară în prezent activitatea în 15 oraşe (Arad, Bucureşti, Braşov, Bacău, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara). Utilizându-şi reţeaua internaţională, banca oferă produse şi servicii financiare integrate pentru clienţii săi persoane fizice sau juridice.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.abnamro.ro.

 

ABN AMRO Bank (Romania) S.A. are sediul social în Bucureşti, Sector 1, Piaţa Montreal, WTCB-E, Etaj 2, România,
Cod Poştal 011469. Este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/3748/1995 şi are C.U.I. 7411305, C.I.F. RO7411305; este înregistrată în Registrul Bancar sub numărul RB-PJR-40-027/18.02.1999; este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 5364, având capital social 65.000.000 Eur, 12.500.000 USD, 70.288.000 Ron.

 
 
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos