ABN AMRO Preferred Banking ofera clientilor o noua oportunitate de investitii

ABN AMRO Preferred Banking ofera clientilor o noua oportunitate de investitii

Pentru prima dată pe piaţa românească, ABN AMRO Preferred Banking oferă o oportunitate de investiţii personalizată, modernă şi atractivă: Instrumentul Financiar cu Capital Garantat (Capital Protected Digital Note – CPDN), bazat pe Indexul DAXGLOBAL BRIC®. Având un potenţial ridicat de profit, noul produs de investiţii a fost conceput pentru a răspunde cerinţelor financiare ale clienţilor

Pentru prima dată pe piaţa românească, ABN AMRO Preferred Banking oferă o oportunitate de investiţii personalizată, modernă şi atractivă: Instrumentul Financiar cu Capital Garantat (Capital Protected Digital Note – CPDN), bazat pe Indexul DAXGLOBAL BRIC®. Având un potenţial ridicat de profit, noul produs de investiţii a fost conceput pentru a răspunde cerinţelor financiare ale clienţilor ABN AMRO cu venituri ridicate, care îşi doresc profituri mari pentru investiţiile pe termen lung.

CPDN oferit de ABN AMRO Bank prin ABN AMRO Securities (Romania) S.A. este un instrument de investiţii personalizat, ideal pentru investitorii cu o perspectivă favorabilă asupra evoluţiei stabile a indicelui DAXGLOBAL BRIC®. Indicele este compus din 40 de companii de top din Brazilia, Rusia, India şi China, cele mai mari şi mai atractive pieţe emergente. Fiecare ţară este reprezentată de zece companii, cele mai mari din punct de vedere al capitalizării şi cele mai lichide  din punctul de vedere al volumului zilnic tranzacţionat.  

ABN AMRO oferă prin pachetul Preferred Banking o experienţă de lifestyle unică, fiind nu doar un partener financiar, ci şi o parte importantă din viaţa clienţilor săi, cunoscând preferinţele şi interesele acestora şi fiind capabil să le satisfacă. Astfel, Preferred Banking pregăteşte o serie de evenimente speciale de lifestyle în Bucureşti şi în alte oraşe mari din România, precum Cluj şi Constanţa. Pe data de 8 aprilie, la Bucureşti, clienţii Preferred Banking sunt invitaţi să participe la un seminar exclusivist, unde ABN AMRO Securities va prezenta detalii referitoare la noul produs de investiţii. Pentru a adăuga evenimentului o notă rafinată de lifestyle, ABN AMRO s-a asociat cu Galeria Apolo, ai cărei experţi vor fi prezenţi la eveniment pentru a împărtăşi cunoştinţele şi experienţa lor celor interesaţi să investească în antichităţi: tablouri, bijuterii sau mobilă. La Constanţa, pe data de 9 aprilie, şi la Cluj, pe data de 10 aprilie, clienţii Preferred Banking sunt invitaţi la o prezentare similară a noului produs, însoţită de o degustare specială de vinuri, organizată în colaborare cu Vinexpert, care va prezenta vinuri renumite din Chile, Argentina, Australia, California şi Noua Zeelandă.

Preferred Banking – serviciul bancar din clasa premium al ABN AMRO România, dedicat clienţilor cu venituri ridicate – se străduieşte permanent să răspundă cerinţelor speciale şi nevoilor în schimbare ale unui segment de clienţi în creştere şi cu tot mai multă influenţă. Pentru a beneficia de serviciile Preferred Banking, clientul trebuie să transfere lunar cel puţin 5.000 Euro în contul său ABN AMRO, reprezentând surse din salariul sau venitul său din alte investiţii. De asemenea, beneficiază de serviciile exclusive Preferred Banking clienţii care rulează un total de cel puţin 50.000 Euro prin ABN AMRO, reprezentând investiţii sau pasive. Preferred Banking oferă servicii personalizate, acces exclusiv la saloanele Preferred Banking şi beneficii atractive, inclusiv accesul la privilegii de călătorie şi divertisment.

Ca parte a angajamentului său de a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune produse şi servicii, ABN AMRO Preferred Banking continuă să le ofere acestora soluţiile de investiţii cele mai inovatoare şi atractive de pe piaţă

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos