ABN Amro Bank de doua ori premiata pentru Programul Valori Europene

ABN Amro Bank de doua ori premiata pentru Programul Valori Europene

ABN AMRO Bank a primit 2 distinctii din partea Academiei de Studii Economice Bucuresti, cu prilejul incheierii celei de a 4-a  editii a programului ABN AMRO Valori Europene, ca o recunoastere a contributiei aduse la perfectionarea viitorilor specialisti financiari-bancari. Astfel,  ABN AMRO Bank a primit Diploma de Excelenta pentru Initierea si Realizarea Programului ABN AMRO

ABN AMRO Bank a primit 2 distinctii din partea Academiei de Studii Economice Bucuresti, cu prilejul incheierii celei de a 4-a  editii a programului ABN AMRO Valori Europene, ca o recunoastere a contributiei aduse la perfectionarea viitorilor specialisti financiari-bancari.

Astfel,  ABN AMRO Bank a primit Diploma de Excelenta pentru Initierea si Realizarea Programului ABN AMRO Valori Europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare in beneficiul studentilor de la ASE, iar presedintelui Abn Amro, i-a fost inmanata Diploma de excelenta pentru implicarea exemplara in procesul de formare profesionala a studentilor de la ASE.

Programul ABN AMRO Valori europene este desfasurat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti si se adreseaza studentilor anului IV. Pana in prezent peste 200 de studenti au fost inscrisi la cursuri in intervalul 2003-2006. In anul universitar 2006-2007 au participat la cursuri, seminarii, dezbateri aproximativ 60 de studenti din ultimul an ai Facultatii de Relatii Economice Internationale, ai Facultatii de Finante si Banci, precum si ai altor facultati din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Incepand cu editia 2006-2007, acesta a fost inclus in programa scolara a cursurilor universitare din cadrul ASE. De asemenea, o noutate absoluta o reprezinta faptul ca studentii care au absolvit acest curs au primit credite transferabile.

Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. Pe parcusul programului, au participat la intalnirile cu studentii si le-au impartasit din experienta lor, reprezentanti ai managementului ABN AMRO Romania, dintre care enumeram: presedintele Peter Weiss, Radu Craciun, Head of Research, Raluca Mandache Simu, Head of Communications; Valentin Galatanu, Head of Transaction Banking, precum si alti specialisti ai ABN AMRO Romania.

Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar.  O mare parte dintre acesti studenti lucreaza deja in institutii financiar-bancare de renume din Romania, printre care se numara si ABN AMRO Bank.

Esenta Programului ABN AMRO Valori Europene reprezinta un pionierat prin obiectivul pe care si-l propune, venind in sprijinul institutiilor academice din Romania, prin formarea viitorilor specialisti din domeniul financiar-bancar nu numai din perspectiva cunostintelor tehnice necesare, ci si din perspectiva integrarii lor intr-o cultura institutionala de tip european.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos