A inceput campionatul bancherilor la fotbal: RBS Bank a umilit BRD in primul meci

A inceput campionatul bancherilor la fotbal: RBS Bank a umilit BRD in primul meci

Actuala editie a Campionatului Bancherilor "Hummel" powered by "Vinexpert" a inceput luni, 29 martie, la ora 20.00, la Baza Sportiva "FC Viitorul" din Bucuresti, avand inscrise la start 15 formatii ale unora dintre cele mai importante banci din Romania. Primele meciuri disputate au adus fata in fata BRD si RBS Bank, Credit Europe Bank si

Actuala editie a Campionatului Bancherilor "Hummel" powered by "Vinexpert" a inceput luni, 29 martie, la ora 20.00, la Baza Sportiva "FC Viitorul" din Bucuresti, avand inscrise la start 15 formatii ale unora dintre cele mai importante banci din Romania. Primele meciuri disputate au adus fata in fata BRD si RBS Bank, Credit Europe Bank si OTP Bank, Alpha Bank si Libra Bank, Bank of Cyprus si Citibank. Campionatul Bancherilor a inceput cu un moment de reculegere pastrat in memoria celui ce a fost prieten, coleg si coechipier al celor de la RBS Bank, Titus Plavitu, decedat recent in urma unui tragic accident auto. Echipa RBS Bank joaca in aceasta editie cu poza lui Titus Plavitu imprimata pe tricouri in dreptul inimii.
Primul derby al sezonului, a coincis si cu prima partida din acest campionat, si anume BRD (vicecampioana) – RBS Bank (locul 3 la ultima editie). Meciul a inceput sub semnul echilibrului, scorul fiind deschis de RBS Bank, dupa minute bune de tatonare. Chiar daca a ramas cu un om mai putin pe teren, portarul fiind eliminat pentru fault in postura de ultim aparator, RBS Bank a condus permanent jocul, impunandu-se la final cu scorul de 5 la 3. Celelalte meciuri disputate aseara au fost Credit Europe Bank – OTP Bank (7-5), Alpha Bank – Libra Bank (9-3) si Bank of Cyprus – Citibank (6-7).  

La aceasta editie a campionatului bancherilor, s-au stabilit doua grupe in urma tragerii la sorti:

Grupa A     
Credit Europe Bank     
UniCredit Tiriac Bank     
Bank of Cyprus     
Banca Transilvania     
Citibank     
ATE Bank     
OTP Bank     
BCR

Grupa B
BRD
RBS Bank
Alpha Bank
Intesa Sanpaolo Bank
Raiffeisen Bank
Libra Bank
Bancpost

Detalii la zi despre competitie puteti afla accesand www.evenimentemedia.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos