A doua runda de finantare Youth Bank Cluj

A doua runda de finantare Youth Bank Cluj

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) şi BRD Groupe Société Générale implementează în Cluj-Napoca a doua ediţie YouthBank – un program administrat de către un grup de adolescenţi entuziaşti care urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea într-o manieră transparentă a unui fond special destinat proiectelor realizate – de către liceeni

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) şi BRD Groupe Société Générale implementează în Cluj-Napoca a doua ediţie YouthBank – un program administrat de către un grup de adolescenţi entuziaşti care urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea într-o manieră transparentă a unui fond special destinat proiectelor realizate – de către liceeni – pentru dezvoltarea comunităţii locale.Tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani sunt invitaţi de membrii echipei Youthbank să iniţieze proiecte prin care să aducă un beneficiu comunităţii şi în acelaşi timp să îşi dezvolte abilităţi personale de management financiar, leadership şi comunicare. Fondul pus la dispoziţia lor are o valoare totală de 16.000 RON.

Liceenii clujeni vor putea să îşi înscrie proiectele în concurs în perioada 10 martie – 04 aprilie 2008. Pentru a întruni condiţiile de participare tinerii trebuie să facă parte dintr-o echipă de minim 3 persoane, iar proiectul lor trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a judeţului Cluj. Acesta poate acoperi orice domeniu: de la activităţi sportive, artă, ecologie la sănătate sau muzică, cu condiţia ca activităţile derulate să aducă un beneficiu comunităţii. Suma solicitată poate fi de maxim 1.000 RON  pentru un proiect, iar perioada de implementare să fie de maxim 1 lună.  Echipele de tineri care au o idee de proiect pentru YouthBank pot trimite aplicaţiile la adinacristea@youthbank.roAceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. până la data de 4 aprilie 2008.

Aplicaţia se face pe baza formularului tip care poate fi descărcat de pe site-ul www.youthbank.ro.Fondul pus la dispoziţia liceenilor clujeni a fost creat de echipa YouthBank în urma derulării, în perioada noiembrie – decembrie 2007, a unei campanii de mobilizare de resurse financiare din comunitate. 6.000 RON din valoarea fondului au fost mobilizaţi de echipa programului prin vânzarea de felicitări purtând marka YB. La această sumă se adaugă 10.000 RON investiţi, pe principiul co-finanţării, de către BRD Groupe Société Générale, partenerul principal al programului. În vederea relansării site-ului www.youthbank.ro,  Design 19, agenţie clujeană de web design, a oferit pro bono serviciile echipei sale, creând o nouă structură şi un nou design al site-ului pentru a facilita o comunicare cât mai eficientă cu prietenii programului YouthBank:Misiunea Fundaţiei Comunitare Cluj este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor din zona Cluj prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative de dezvoltare locală. Fundaţia Comunitară Cluj va acţiona ca un finanţator local şi va identifica, promova şi finanţa iniţiative şi proiecte care contribuie la oferirea de şanse egale locuitorilor din zona Cluj şi la dezvoltarea locală. Fundaţia Comunitară Cluj este una din primele iniţiative de acest gen din Romania şi se numără printre cele 1.300 de Fundaţii Comunitare active în peste 40 de ţări de pe toate continentele. 

SURSA

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos