A aparut cardul imbracat in halat alb

A aparut cardul imbracat in halat alb

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, a lansat primul card de credit dedicat in exclusivitate medicilor. Principalele elemente care-l diferentiaza de celelalte mijloace de plata sunt reprezentate de culoarea alba a plasticului, posibilitatea de a personaliza numele detinatorului cu abrevierea calitatii profesionale (Dr., Prof., Conf. – Doctor, Profesor, Conferentiar) si optiunea de a beneficia de

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, a lansat primul card de credit dedicat in exclusivitate medicilor. Principalele elemente care-l diferentiaza de celelalte mijloace de plata sunt reprezentate de culoarea alba a plasticului, posibilitatea de a personaliza numele detinatorului cu abrevierea calitatii profesionale (Dr., Prof., Conf. – Doctor, Profesor, Conferentiar) si optiunea de a beneficia de o asigurare de malpraxis. Interesanta este oferta pentru asigurarea de malpraxis, definit in art. 642 al legii ca fiind eroarea profesionala savarsita in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicand raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice, are cele mai mici costuri de pe piata in acest moment.

Noul produs, MasterCard FORTE pentru medici, ofera utilizatorilor beneficiile unui instrument de plata alternativ, cu o linie de credit de pana la 5.000 de euro si Internet Banking gratuit timp de 6 luni. "Sustinem medicii si, in acelasi timp, suntem unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata cardurilor. Sunt doua puncte forte pe care le-am combinat pentru lansarea acestui card, care se inscrie printre proiectele Diviziei Pentru Medici, cea mai noua linie de afaceri a Bancii Transilvania. Credem ca profesia de medic implica o mare raspundere, de aceea am atasat cardului de credit o polita de asigurare malpraxis, incheiata printr-un parteneriat cu Astra – Uniqua. Acum medicii au si un card special pentru ei, lansat in premiera pe piata de BT", a declarat Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania.

Mastercard Forte pentru medici este un card de credit cu cont in lei si utilizare internationala. Utilizatorii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 55 zile, valabila atat pentru cumparaturi la comercianti, cat si pentru retragerile de numerar. In ceea ce priveste obligatiile de plata, rulajul lunar minim necesar este de 10% din valoarea creditului utilizat la sfarsitul lunii anterioare. Cardul poate fi folosit pentru plati la comercianti atat in tara, cat si in strainatate, fara nici un comision. De asemenea, cu MasterCard FORTE medicii pot plati fara comision, facturile Orange, Vodafone sau Zapp, de la bancomatele BT.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos