credius.ro

BRD a implementat o noua versiune a serviciului de Internet banking pentru companii, BRD@ffice

30 octombrie 2012

BRD a implementat o noua versiune a BRD@ffice - aplicatia de Internet banking dedicata companiilor. Noul BRD@ffice ofera utilizatorilor o procesare optimizata a operatiunilor si functionalitati suplimentare care raspund specificului activitatii desfasurate. Prelucrarea operatiunilor are loc in timp real, iar programul tranzactional este prelungit, asigurand folosirea eficienta a resurselor, precum si gestionarea facila a relatiei cu banca.

"Noile functionalitati ale serviciului au fost dezvoltate pentru a adapta solutia de internet banking profilului segmentelor carora ne adresam, tinand cont de nevoile utilizatorilor. Procesul de optimizare a serviciilor de banca la distanta va continua cu dezvoltari ce au la baza sugestiile primite din partea clientilor", a declarat Alina Iosep, directoarea Directiei de Management al Produselor Corporate si IMM.

In plus, pentru a asigura utilizarea serviciului BRD@ffice intr-un mediu sigur, utilizatorii au acces la reduceri semnificative ale costurilor solutiilor de securitate (antivirus, antispyware, antispam, firewall) oferite prin ESET NOD32 Antivirus.

In primele 9 luni ale acestui an, valoarea operatiunilor realizate prin intermediul BRD@ffice a inregistrat o crestere de 35 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce numarul tranzactiilor a fost cu 22 % mai mare decat in primele trei trimestre ale anului 2011.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro