credius.ro

17 posturi diponibile la BNR. Salariul mediu depaseste 1.250 euro

27 septembrie 2011

Banca Nationala a României angajeaza. Este pentru a doua oara în acest an si scoate la concurs 17 posturi care presupun calificari extrem de variate de la economist sau jurist cu experienta pâna la fochist sau sofer. Salariul mediu în institutie este de peste 1.250 de euro însa cerintele la angajare sunt pe masura. În plus imaginea BNR ca institutie este o garantie a succesului în CV-ului oricarui român, mai ales al celor care intentioneaza sa se angajeze în mediul bancar.

BNR a scos la concurs mai multe posturi care presupun calificari profesionale extrem de variate de la economist sau jurist la fochist sau sofer. În institutie, salariul mediu net sare de 1.250 de euro, potrivit unui calcul publicat recent de capital.ro.

Calificarea angajatilor justifica salariul

Majoritatea angajatilor trebuie sa vorbeasca fluent cel putin doua limbi straine, sa fi absolvit studiile universitare si sa fi luat licenta cu cel putin media 9, ca sa nu mai punem la socoteala cerintele privind experienta(uneori minimum 5 ani în post de conducere).  

În posturile  de analiza sunt obligatorii studiile postuniversitare de tip masterat sau MBA dar si o experienta minima de 3-5 ani în mediul bancar.  De altfel numarul persoanelor care reusesc sa se califice chiar si pentru interviu este extrem de redus. Potrivit informatiilor capital.ro la ultimul concurs, din peste 30 de posturi disponibile au fost ocupate doar 8-9.

Potrivit Capital, salariul mediu net din Banca Nationala a crescut de la 4.812 lei la 5.269 de lei adica cu aproximativ 400 de lei.

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro