credius.ro

Raiffeisen Bank lanseaza un card cu echipa Steaua Bucuresti

17 februarie 2011

Steaua se inspira din Anglia si scoate un card-abonament pentru suporteri. Cardul va fi lansat astazi, in parteneriat cu MasterCard si Raiffeisen Bank, cu care ros-albastrii au semnat deja un acord. Pentru inceput, cei care il vor achizitiona vor beneficia de reduceri cu 10 la suta din preturile biletelor si ale abonamentelor, precum si pentru produsele din magazinele oficiale ale clubului, potrvit GSP.ro De asemenea, posesorii cardurilor vor avea facilitati si la magazinele partenerilor Stelei, asa cum e Nike, sponsorul tehnic al celor din Ghencea.

Instrumentul bancar scos de ros-albastri constituie o premiera printre cluburile de fotbal din România. Tinta oamenilor care se ocupa de marketingul "militarilor" e sa faca posibil accesul cu acesta si pe stadion, in locul abonamentului traditional. In plus, el va Inlocui si cardurile de catering, care se folosesc acum in timpul meciurilor la magazinele de pe stadion.

 

Steaua le va acorda discounturi detinatorilor de card "Suporter" si la alte servicii care tin de club, asa cum e turul stadionului. Pretul va fi la jumatate pentru posesorii cardurilor. De asemenea, in cazul biletelor si al abonamentelor noi, aveau reduceri doar fanii care mai detinusera si in trecut. De data asta, un suporter cu card Steaua va avea aceeasi reducere cu a vechilor abonati, adica 10 la suta din pretul unuia.
 

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro