credius.ro

O noua inovatie pentru femei: cardul de credit cu oglinda

3 martie 2010

Piata produselor bancare special create pentru femei s-a imbogatit cu o noua inovatie, furnizata de GarantiBank. Institutia de credit sarbatoreste luna femeilor prin lansarea unui produs dedicat in exclusivitate acestora – cardul de credit Bonus Card cu oglinda, anunta banca intr-un comunicat de presa. Noul produs, emis sub sigla MasterCard, combina functionalitatile unui card de credit, oferind in plus doamnelor si domnisoarelor o oglinda drept accesoriu.  

Tot pentru doamnele care detin Bonus Card cu oglinda, GarantiBank, impreuna cu partenerii sai, pregateste campanii dedicate, constand in bonusuri speciale la anumite centre de infrumusetare, precum si mai multe rate fara dobanda si promotii in magazine de bijuterii, haine sau accesorii pentru femei.  

„Avand in vedere ca aproape 60% din cei 80.000 utilizatori Bonus Card sunt femei, lansam astazi in Romania Bonus Card cu oglinda, primul card de acest tip de pe piata, menit sa ofere doamnelor nu numai o experienta placuta la cumparaturi prin oferte special concepute pentru acestea, dar si un accesoriu personal util. In Turcia, acest produs a fost lansat in urma cu 3 ani si se bucura de un important succes comercial, atat prin prisma functionalitatii duble – card de credit si oglinda, cat si prin beneficiile oferite”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

Bonus Card cu oglinda este un card de credit care ofera posesoarelor sale toate beneficiile programului de loialitate Bonus Card, precum un bonus sub forma de procent din valoarea cheltuita in cele peste 25 de milioane de magazine din toata lumea, dar si beneficii speciale pentru femei. In reteaua de peste 1.700 de comercianti parteneri din Romania, cele care detin acest card pot achizitiona produse in maxim 18 rate fara dobanda sau comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 10% pentru fiecare tranzactie efectuata cu acesta. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Noul Bonus Card cu oglinda poate fi obtinut din orice agentie GarantiBank, sunand la Alo Garanti 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila), sau beneficiind de recomandarea unui posesor de card Bonus Card in cadrul campaniei „Cine ti-a recomandat Bonus Card” (Member Get Member). De asemenea, cele care sunt deja posesoare Bonus Card si opteaza pentru noua varianta cu oglinda pot solicita emiterea noii forme de card, fara costuri suplimentare, avand posibilitatea de a pastra in acelasi timp si cardul anterior.

In 2009, Bonus Card, cardul de credit oferit de GarantiBank, a depasit 80.000 de utilizatori, un nivel dublu fata de cel inregistrat la sfarsitul anului 2008. Aceasta crestere s-a datorat in principal numarului semnificativ si diversitatii campaniilor desfasurate pe parcursul anului, constand in discount-uri atractive, cumparaturi achitate in rate fara dobanda sau comisioane si bonusuri mai mari. Detalii despre alte produse bancare dedicate doamnelor citeste in materialul "Cum le fac bancherii ochi dulci femeilor".

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro