credius.ro

BRD lanseaza primul card co-branded din Romania cu un producator de mobila

2 aprilie 2007

BRD Finance si STAER producator de mobila din Galati au lansat luni primul card de credit co-branded din sectorul mobilei cu un producator roman. Cardul ofera acces la o linie de finantare de pana la 20.000 de lei noi, rambursarea ratelor putand fi facuta fara costuri intr-o perioada de maxim 47 de zile dupa cumpararea produsului, iar posesorii lui au parte de o reducere permanenta de 5% pentru toate produsele cumparate din magazinele Staer.

Clientii pot opta pentru rambursarea sumelor utilizate, fie lunar, prin sume mici, fie integral. Daca sumele sunt returnate in termenul maxim de 47 de zile, nu se percep taxe. Pe masura utilizarii cardului, dobanda perceputa poate scadea, de la 2,49% pe luna, pentru un rulaj lunar sub 800 lei, pana la 1,69%, pentru sume peste 4.000 lei lunar.

Taxa de emitere si de administrare este de 19,90 lei si este inculss în primul extras de cont. Utilizatorii cardului Staer beneficiaza de garantia de transport si de montaj pentru produsele cumparate cu acest card.

Vom reveni cu informatii....

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro