credius.ro

RIB numara 25 de sucursale

21 martie 2007

 Romanian International Bank (RIB) deschide in aceasta saptamana in Bucuresti a 25-a sucursala a bancii, ca parte a strategiei sale de extindere in 2007, a anuntat banca, miercuri, intr-un comunicat.

Strategia de dezvoltare a RIB prevede ca, pana la sfarsitul acestui an, banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de sucursale si agentii, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor, se arata in comunicatul institutiei. Banca detine, in prezent, 25 de sucursale, dintre care 11 in Bucuresti.

“Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii (IMM), care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank", a spus presedintele RIB, Ion Nitu.

Actionarul principal al Romanian International Bank este Daniel K. Roberts, care detine si calitatea de actionar majoritar al bancii americane Merchants Bank of California. RIB detinea active de 301,9 milioane lei (89,2 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,18% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro