credius.ro

Provident Financial Romania a deschis o sucursala la Sibiu

20 martie 2008

Institutia financiara nebancara Provident Financial Romania, specializata in acordarea deimprumuturi de valoare mica persoanelor care nu au accesin mod obisnuit la un credit bancar, a deschis o sucursala la Sibiu, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Am lansat operatiunile in Sibiu in februarie 2008, unde avem deja aproape 160 de clienti", a declarat directorul general al companiei, Stephen Rice, care a adaugat ca serviciile Provident sunt disponibile in peste 30 de orase din sudul, centrul si estul tarii.

"In prezent avem aproape 20 de angajati si reprezentant iin Sibiu si ne asteptam ca numarul acestora sa depaseasca 80 pana la sfarsitul anului", a mentionat Rice.

Provident acorda imprumuturi la domiciliu oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani, care este folosita in special pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de mici renovari in apartament, evenimente in familie sau cumpararea de cadouri. Clientii noi pot imprumuta initial de la 400 la 1.500 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. In timp ce clientii vechi pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.500 de lei, cu o perioada maximă de rambursare de 52 de saptamani. Imprumutul la domiciliu este acordatin termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 - 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro