credius.ro

BCR reduce dobanzile la toate cardurile de credit

10 februarie 2006

La o saptamana dupa ce presedintele Bancii Comerciale Romane, dl. Nicolae Danila, anunta intentia institutiei de credit de a intensifica dezoltarea pe segmentul cardurilor, banca face prima mutare - reducand dobanzile. -

“BCR va avea o dezvoltare vertiginoasa in perioada urmatoare pe partea cu carduri, atat pe debit, insa in special pe credit, iar actiunea de co-branding cu mari retaileri va continua”, declara Nicolae Danila in cadrul conferintei de presa organizata saptamana trecuta de Erste Bank, noul proprietar al BCR.

Banca Comerciala Romana reduce, incepand cu data de vineri, 10 februarie., dobanda la cardul de credit BCR MasterCard la 22%/an. De asemenea, BCR reduce dobanzile la cardurile de credit co-brand emise de banca impreuna cu partenertii sai, la 21%/an. Aceasta dobanda este valabila in cazul cardurilor BCR MasterCard - Altex, BCR Visa - Depozitul de Calculatoare si BCR Vis - Ultra PRO Computers. Totodata, BCR reduce dobanda si in cazul descoperitului de cont acordat prin intermediul cardurilor de debit emise de banca, la 20%/an.

BCR a devenit, incepand din ianuarie, partea a grupului Erste Bank, dupa ce aceasta a cumparat pachetul majoritar de actiuni la banca romaneasca. BCR este principalul actor de pe piata bancara romaneasca a cardurilor, cu circa 1,87 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 16 tipuri de carduri, de debit si de
credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile. BCR are, in prezent, peste 1.000 de ATM functionale si aproape 6.000 de POS instalate.

Pentru detalii despre toate cardurile de credit disponibile pe piata romaneasca accesati sectiunea "Carduri de credit".

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro