9 persoane cercetate pentru frauda bancara

9 persoane cercetate pentru frauda bancara

Noua persoane sunt cercetate pentru ca au obtinut creditein valoare de 80.000 de euro in baza unor acte false, trei dintre escroci fiind ridicati, joi, candincasau aproximativ 9.000 de euro de la o unitate bancara, informeaza surse din Politia Capitalei. Anchetatorii i-au retinut pe Elena Badineci (34 de ani), din Jilava, Florica Trifan (33 de

Noua persoane sunt cercetate pentru ca au obtinut creditein valoare de 80.000 de euro in baza unor acte false, trei dintre escroci fiind ridicati, joi, candincasau aproximativ 9.000 de euro de la o unitate bancara, informeaza surse din Politia Capitalei.

Anchetatorii i-au retinut pe Elena Badineci (34 de ani), din Jilava, Florica Trifan (33 de ani) din Teleorman si pe Dumitru Burtea (33 de ani) din Bucuresti,in timp ce obtineau imprumutul de 33.200 de lei (aproximativ 9.000 de euro), ei prezentand functionarilor bancari acte de identitate false si alte documente nereale pentru aincasa banii, sustin sursele citate.

Actiunea de prindere a escrocilor a fost organizata de Serviciul de investigare al fraudelor al Politiei Capitalei si cele ale Politiilor sectoarelor 1,3,4 si 5, fiind sprijiniti de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna – Serviciul Bucuresti.

Dupa ce i-au prins in flagrant delict pe cei trei si i-au audiat, anchetatorii au decis retinerea Elenei Badineci si a Floricai Trifan, iarin cazul lui Dumitru Burtea – seful retelei – au dispus cercetareain stare de libertate, precizeaza sursele citate.

Cele doua femei sunt acuzate de inselaciune, fals privind identiftatea, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Alaturi de cei trei, politistii fac investigatii cu privire la alte sase persoane implicatein reteua de obtinere ilegala de bani, prejudiciul estimat fiind 80.000 de euro, din care 25.000 de euro urmeaza a fi recuperati. (Mediafax.ro)

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos