600 de unitati BCR pana la finalul anului

600 de unitati BCR pana la finalul anului

BCR estimeaza anul acesta deschiderea a cel putin 125 de noi unitati. In primele cinci luni ale anului au fost deschise 28 de unitati, din care 9 unitati in Bucuresti si Judetul Ilfov, 4 in judetul Iasi, cate 2 unitati in Bihor, Bacau, Brasov si Galati, si cate una in Hunedoara, Prahova, Neamt, Giurgiu, Botosani,

BCR estimeaza anul acesta deschiderea a cel putin 125 de noi unitati. In primele cinci luni ale anului au fost deschise 28 de unitati, din care 9 unitati in Bucuresti si Judetul Ilfov, 4 in judetul Iasi, cate 2 unitati in Bihor, Bacau, Brasov si Galati, si cate una in Hunedoara, Prahova, Neamt, Giurgiu, Botosani, Arad si Timis.

Banca pune un accent deosebit pe serviciile catre populatie, pentru care deschide noi unitati in toate zonele tarii cu potential de dezvoltare. Anul trecut banca a deschis aproximativ 100 de unitati noi.

Joi 7 iunie, BCR a deschis unitatea cu numarul 500 –  Agentia Prelungirea Ghencea situata pe Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 65, Bloc C1, Sc. 4, Parter, Sector 6. Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 14-a unitate operativa BCR din Sectorul 6 si a 91-a din Bucuresti si Judetul Ilfov.

„BCR vine in intampinarea nevoilor clientilor sai carora le ofera servicii romanesti de nivel european. BCR Prelungirea Ghencea confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa casa ta, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Nicolae Danila, presedinte executiv BCR.

Agentia BCR Prelungirea Ghencea are o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

La BCR Prelungirea Ghencea clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, etc. Totodata, noua unitate dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM). 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos