6 banci au fost invitate de guvern sa participe la proiectul Prima Casa

6 banci au fost invitate de guvern sa participe la proiectul Prima Casa

Ministerul Finatelor Publice (MFP) a invitat, saptamana trecuta, CEC Bank si alte cinci banci sa le prezinte proiectul Prima Casa, a declarat, vineri, vicepresedintele CEC Bank, Mirela Iovu, la The Money Channel Business Tour de la Bacau. "CEC Bank a fost invitata saptamana trecuta la o întalnire cu Ministerul Finantelor, împreuna cu alte cinci banci,

Ministerul Finatelor Publice (MFP) a invitat, saptamana trecuta, CEC Bank si alte cinci banci sa le prezinte proiectul Prima Casa, a declarat, vineri, vicepresedintele CEC Bank, Mirela Iovu, la The Money Channel Business Tour de la Bacau.

"CEC Bank a fost invitata saptamana trecuta la o întalnire cu Ministerul Finantelor, împreuna cu alte cinci banci, daca nu ma însel, si ni s-a prezentat acest proiect al Guvernului. Noi vom sprijini, bineînteles, implementarea proiectului cu finantare", a spus Mirela Iovu.

Ea a apreciat ca ajutorul primit din partea statului, prin garantarea acestor credite, ar urma sa reduca "binisor" dobanzile pe care trebuie sa le plateasca beneficiarii acestui proiect.

"Cred ca am vazut un schimb de emailuri între colegii mei de la directia de retail si minister. Se facea un calcul pe 60.000 euro cu oferta actuala si schema aceasta propusa de guvern. Diferenta ar fi fost de la o rata de 1.100 lei la în jur de 800 lei, deci practic avem o reducere substantiala", a precizat vicepresedinta CEC Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos