59 de studenti au absolvit cursul de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri

59 de studenti au absolvit cursul de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri

59 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire a Cursului de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri, desfasurat  in cadrul celei de-a V-a editii a Programului ABN AMRO Valori Europene, transmite banca intr-un comunicat. Programul ABN AMRO Valori Europene se desfasoara in parteneriat cu Academia de stiinte Economice Bucuresti

59 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire a Cursului de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri, desfasurat  in cadrul celei de-a V-a editii a Programului ABN AMRO Valori Europene, transmite banca intr-un comunicat.

Programul ABN AMRO Valori Europene se desfasoara in parteneriat cu Academia de stiinte Economice Bucuresti si se adreseaza studentilor din utimul an de studiu. Pana in prezent peste 260 de studenti au fost inscrisi la cursuri in intervalul 2003-2006. In anul universitar 2007-2008 au participat la cursuri, seminarii si dezbateri aproximativ 80 de studenti din ultimul an ai Facultatii de Relatii Economice Internationale, editia actuala aducand drept noutate implicarea in program atat a studentilor din anul IV, cat si a celor din anul III.

“Programul Valori Europene a fost initiat acum mai bine de 5 ani din dorinta de a impartasi experienta acumulata de ABN AMRO in Europa. In cadrul Programului, studentii au participat la cursuri si seminarii in care am incercat sa le facem cunoscute valorile in care noi credem si care definesc cultura noastra organizationala: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. Rezultatele pe care le-au obtinut, cuantificate prin interesul crescut al studentilor care au participat la cursuri in numar din ce in ce mai mare, dar si prin reactia extraordinara a specialistilor ABN AMRO care au participat voluntar la intalnirile cu studentii, ne incurajeaza sa ne continuam initiativa”, a declarat Peter  Weiss, Presedintele ABN AMRO Bank Romania.

“Aceste cursuri le ofera studentilor in special o dimensiune practica a culturii institutionale bancare, bazata pe modele ale conduitei in afaceri, intruchipate cel mai bine de profesionistii care lucreaza in acest sector. in plus, prezenta la discutii a reprezentantilor ABN AMRO din diverse departamente le ofera studentilor un cadru complex si interdisciplinar de analiza, multe exemple si studii de caz”, a declarat domnul Silviu Negut, Decan al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE.

Ca o confirmare a utilitatii si anvergurii sale, incepand cu editia 2006-2007, Programul ABN AMRO Valori Europene a fost inclus in programa scolara a cursurilor universitare din cadrul ASE. Anul acesta, este a doua editie in care studentii care au absolvit acest curs pot primi un numar de credite transferabile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos