5 banci s-au mutat in casa noua

5 banci s-au mutat in casa noua

Dupa ce MKB Romexterra Bank, Libra Bank, Millennium Bank si Piraeus Bank au ales sa-si desfasoare activitatea administrativa in sedii centrale noi, astazi GarantiBank a anuntat ca s-a mutat intr-o noua cladire. Daca MKB Romexterra Bank a fost mai mult nevoita sa-si gaseasca o noua locatie din cauza incendiului din toamna trecuta ce a distrus

Dupa ce MKB Romexterra Bank, Libra Bank, Millennium Bank si Piraeus Bank au ales sa-si desfasoare activitatea administrativa in sedii centrale noi, astazi GarantiBank a anuntat ca s-a mutat intr-o noua cladire. Daca MKB Romexterra Bank a fost mai mult nevoita sa-si gaseasca o noua locatie din cauza incendiului din toamna trecuta ce a distrus fostul sediu central al bancii din cladirea de birouri Millennium Business Center, celelalte institutii de credit au optat pentru aceasta solutie cu scopul de a reduce costurile chiriilor sau pentru a mari spatiul necesar desfasurarii activitatii personalului administrativ.  De asemenea, si UniCredit Tiriac Bank planuieste sa-si schimbe sediul, numai ca in acest caz este vorba despre o investitie proprie intr-o clarire de birouri.

GarantiBank are un nou sediu social

Incepand cu data de 19 aprilie 2010, sediul central al GarantiBank International N.V. – Sucursala Romania s-a mutat la o noua adresa, in incinta complexului de birouri Novo Park: Sos. Fabrica de Glucoza nr. 5, Novo Park, Cladirea F, Etajele 5 si 6, Sector 2, Bucuresti, au anuntat reprezentantii bancii intr-un comunicat de presa. "Datorita expansiunii rapide din ultimii ani a GarantiBank, spatiile alocate sediului central au devenit treptat subdimensionate in raport cu nevoile de dezvoltare continua ale bancii. De aceea, ne bucuram ca de acum ne putem continua activitatea intr-o cladire de birouri noua si moderna, in care am reunit toate departamentele din sediul central al bancii. Sunt convins ca o astfel de schimbare ne va ajuta sa dezvoltam si de acum incolo procesele interne la nivelul administratiei centrale, fapt care se va traduce in final intr-o calitate crescuta a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri", a declarat Murat Atay, Director General, GarantiBank. Spatiul inchiriat de GarantiBank in cladirea Novo Park este de peste 4.300 mp, distributi pe doua etaje, unde isi desfasoara activitatea peste 300 de angajati.

Piraeus Bank Romania a investit 20 milioane euro intr-un sediu nou

Piraeus Bank Romania s-a mutat recent in noul sediul de pe Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, dupa o investitie de peste 20 milioane de euro, au anuntat oficialii bancii. "Valoarea investitiei alocate de Piraeus Group pentru construirea noului sediu din Romania depaseste 20 milioane euro. Vom continua sa ne consolidam business-ul in Romania, iar noul sediu este unul dintre pilonii acestui proces", a declarat Catalin Parvu, directorul general executiv al Piraeus Bank Romania. Cladirea, situata pe Soseaua Nicolae Titulescu numarul 29 – 31, sector 1, apartine in totalitate bancii si are 15 etaje plus parter si mezanin, parcare subterana pe 4 nivele si se intinde pe aproape 500 metri patrati. Suprafata totala construita este de 14.321 metri patrati. Noul sediu a preluat o buna parte din departamentele Piraeus Bank Romania si integral pe cele ale Piraeus Leasing Romania. P

Millennium Bank si-a mutat sediul in City Gate, unde a inchiriat 5 etaje

Millennium Bank are un nou sediu central, in cladirea City Gate de la Piata Presei Libere, unde a inchiriat 5 etaje. Procesul de mutare s-a realizat in doua etape si a fost finalizat la finalul anului 2009. "Millennium Bank a inchiriat cinci etaje (13-17), unde vor fi birourile, precum si un spatiu la parter, destinat lucrului cu publicul", au precizat oficialii bancii. In total, este vorba de o suprafata de aproximativ 7.000 de metri patrati.

Libra Bank a inchiriat 2.000 mp de birouri in zona Piata Universitatii

Libra Bank are un nou sediu, situat in apropiere de Piata Universitatii, pe strada Semilunei, unde a inchiriat o suprafata de 2.000 mp de birouri si zece locuri de parcare subterane. „Suprafata ocupata in vechiul sediu a fost de 1.330 mp, iar in noul sediul suprafata inchiriata este de 2.000 mp. Relocarea companiei a venit din dorinta ca angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-o cladire cu spatii generoase, tip «open space», dar si din nevoia de reducere a costurilor aferente chiriei”, a explicat oficialii Libra Bank.

Romexterra are un nou sediu central in locul celui distrus in incendiul din Millennium BC

Noul sediul central al bancii Romexterra Romania este intr-o cladire cu 3 etaje, amplasata pe strada Sfantul Elefterie, din zona Cotroceni, aflata in partea central-vestica a Bucurestiului. Fostul sediu central al bancii se afla in cladirea de birouri Millennium Business Center, care a fost distrusa partial in luna iunie a acestui an din cauza unui incediu. Noul spatiu este inchiriat integral de banca. Potrivit reprezentantilor.

UniCredit se va muta in 2012 intr-un sediu nou de 15 etaje

Pana in 2012, UniCredit Tiriac Bank va iesi din contractele de inchiriere pentru cele cinci sedii in care sunt impartite in prezent activitatile centralei bancii si le va concentra in noul sediu care va fi construit intre timp de firma Bog’Art, afirma surse de pe piata citate de Ziarul Financiar. Valoarea investitiei ar putea fi cuprinsa intre 20 si 30 de milioane de euro. In contextul crizei economice internationale, grupul italian UniCredit a hotarat ca pe toate pietele pe care opereaza sa fie aplicate planuri de eficientizare si optimizare a spatiilor folosite, astfel incat sa rezulte o reducere a suprafetei totale si implicit o diminuare semnificativa a cheltuielilor cu chiriile. Politica de grup este ca bancile membre sa functioneze in spatii inchiriate, nu cumparate. In Romania chiar era nevoie de o concentrare a spatiilor in care functioneaza centrala UniCredit Tiriac pentru ca in urma fuziunilor succesive care au inceput in 2005 intre Banca Tiriac si HVB Bank si s-au incheiat in 2007 prin consolidarea cu operatiunile UniCredit Bank Romania, au ramas nu mai putin de cinci cladiri care gazduiesc diferite segmente din aparatul central al bancii.

Desi pe piata sunt disponibile sau in curs de finalizare mai multe cladiri de birouri, inclusiv de clasa A, UniCredit nu a fost multumita de oferte si a optat pentru o constructie noua, cu design personalizat conform imaginii de grup si de calitatea dorita. De asemenea, a putut astfel negocia o chirie convenabila. Constructia va fi realizata de firma Bog’Art, care a cumparat terenul necesar si va inchiria cladirea bancii UniCredit. In functie de autorizatia de construire, sediul va avea 14 sau 15 etaje, suprafata putand ajunge la 15.000 mp.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos