400 de milioane EUR plimbati prin servicii de transfer rapid

400 de milioane EUR plimbati prin servicii de transfer rapid

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) au efectuat, anul trecut, peste un million de transferuri prin intermediul Moneygram cu o valoare de peste 400 milioane EUR spre si dinspre Romania, precum si intre persoane din tara. Numarul tranzactiilor Moneygram prin intermediul BCR a crescut cu aproximativ 10% anul trecut, comparativ cu 2010. “Comportamentul de transfer al

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) au efectuat, anul trecut, peste un million de transferuri prin intermediul Moneygram cu o valoare de peste 400 milioane EUR spre si dinspre Romania, precum si intre persoane din tara.

Numarul tranzactiilor Moneygram prin intermediul BCR a crescut cu aproximativ 10% anul trecut, comparativ cu 2010.

“Comportamentul de transfer al clientilor BCR s-a schimbat in contextul ultimilor ani. Romanii din strainatate trimit sume mai mici de bani, dar mai des. Totodata, se observa ca de la inceputul anului pana acum s-a diminuat numarul tranzactiilor primite din Spania Italia si Marea Britanie. Interesanta este in schimb cresterea importanta, aproape dubla, a trimiterilor din Romania catre aceste tari. Solidaritatea romanilor se reconfirma. Acum cei din tara ii ajuta pe cei plecati in strainatate ca urmare a contextului economic dificil“, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Departamentul Produse de Economisire si Investitii, BCR.

De asemenea, BCR si MoneyGram au facut investitii importante pentru injumatatirea timpului necesar efectuarii unei tranzactii in conditii de cost foarte avantajoase pentru client. “Stim cat de greu trece timpul atunci cand ai o urgenta care implica trimiterea sau primirea de bani in tara sau in strainatate indiferent de valuta. Pentru clientii nostri, am investit in reducerea la jumatate a timpului pe care il petrec in unitatile noastre pentru o operatiune BCR-MoneyGram, iar cei care primesc bani nu platesc niciun fel de comision de incasare a sumei. Operatiunea este foarte simpla, nu este necesara completarea niciunui formular sau detinerea unui cont bancar”, a adaugat Catalina Zincenco.

“MoneyGram are cele mai mici preturi din piata de remiteri din Romania pentru RON, EUR sau USD. De asemenea pregatim pentru clienti nostri noi servicii si ii vom ghida catre unitatile BCR pentru a afla mai multe despre aceste servicii”, a adaugat Radu Pojoga, County Manager MoneyGram International pentru Romania & Bulgaria.

Serviciul MoneyGram oferit prin BCR reprezinta o modalitate rapida, sigura, usoara, de incredere si la indemina pentru a trimite si a primi bani in citeva minute in/din tara sau strainatate.

MoneyGram este disponibil in peste 194 de tari si teritorii si in mai mult de 275.000 de agentii din intreaga lume. Prin MoneyGram banii sint transferati imediat, ajungind la destinatie in circa 10 minute. De asemenea, serviciul MoneyGram va ofera posibilitatea de a trimite cu fiecare transfer un mesaj de 10 cuvinte, absolut gratuit.

BCR este principalul partener MoneyGram inca din anul 1997 iar, in prezent, ofera acest serviciu prin toate unitatile operative.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos