3.000 de joburi bancare la Targul BankingJobs

3.000 de joburi bancare la Targul BankingJobs

Compania Multi Media Net, editor al site-urilor www.bankingjobs.ro si www.bankingnews.ro, organizeaza in perioada 17-19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, cea de-a doua editie a Targului BankingJobs. La acest eveniment, destinat exclusiv campaniilor de resurse umane  din domeniul financiar-bancar, vor participa 12 dintre cele mai importante banci de pe piata romaneasca: BRD – Groupe Societe

Compania Multi Media Net, editor al site-urilor www.bankingjobs.ro si www.bankingnews.ro, organizeaza in perioada 17-19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, cea de-a doua editie a Targului BankingJobs. La acest eveniment, destinat exclusiv campaniilor de resurse umane  din domeniul financiar-bancar, vor participa 12 dintre cele mai importante banci de pe piata romaneasca: BRD – Groupe Societe Générale, ProCredit Bank, OTP Bank, Casa de Economii si Consemnatiuni, BCR, Raiffeisen Bank, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, Bank Leumi, Millennium Bank, MKB Romexterra Bank si societatea de recuperare creante Urban si Asociatii. „Ideea targului dedicat joburilor din sistemul bancar s-a nascut firesc, pe fondul nevoii foarte ridicate de personal ce caracterizeaza acest domeniu. Targul BankingJobs le va oferi oportunitatea de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane tuturor celor care doresc sa imbratiseze meseria de bancher sau celor care vizeaza schimbarea actualului loc de munca. … Bancile participante vor scoate la concurs pe perioada targului aproximativ 3.000 de joburi, ofertele de munca vizand reteaua de sucursale si centralele bancilor”, declara Cornel Dinu, Directorul General al companiei Multi Media Net.

“Parcurgem o perioada extrem de dinamica si de o mare diversitate in ceea ce priveste piata muncii din segmentul financiar – bancar. Pentru a-si creste sansele de angajare, un solicitant de lucru in domeniul financiar bancar trebuie sa caute informatii despre oportunitatile care vin si se duc cu viteze din ce in ce mai mari. Unul dintre cele mai potrivite locuri pentru a obtine informatii este Targul BankingJobs organizat de Multi Media Net. La acest eveniment, Institutul Bancar Roman in calitatea sa de Partener Principal, va prezenta vizitatorilor portofoliul de cursuri de specializare si  perfectionare profesionala destinate personalului bancar, pentru ca – foarte important – un specialist trebuie sa aiba un bagaj de cunostinte suplimentare pe langa calificarea de baza. BankingJobs este in aceste zile singurul loc in care aspirantii la un loc de munca in cadrul industriei financiar-bancare pot pune oricate intrebari unui angajator din sistem. Cand sunt vizitati la sediul lor, specialistii de resurse umane sunt aceia care pun intrebari sau conduc o conversatie foarte scurta si rece. Va indemn sa veniti la acest targ si sa cautati cu tenacitate informatiile care sa va ajute sa va gasiti locul de munca pe care vi-l doriti, dar atentie, si pentru care sunteti pregatiti!”, subliniaza Petru Rares, Presedinte – Director General al Institutului Bancar Roman.

Targul BankingJobs se adreseaza absolventilor de facultati cu profil economic, studentilor din institutiile de invatamant de profil, celor cu experienta in domeniul bancar, precum si persoanelor, tineri in special, din alte domenii si care vor sa-si reorienteze cariera profesionala catre sistemul financiar-bancar. Din aceasta ultima categorie, foarte cautati sunt specialistii in vanzari, in conditiile unei concurente acerbe pe segmentele serviciilor bancare dedicate populatiei si intreprinderilor mici si mijlocii. Astfel, vizitatorii Targului BankingJobs pot alege dintre pozitiile de ofiteri bancari casierie, ofiteri bancari retail si corporatii, ofiteri resurse umane, analisti credite, responsabili carduri, administratori cont, adminstratori credite, contabili, dealeri, auditori interni, asistenti directori, directori etc. De asemenea, sunt oferite si posturi in domeniul IT precum team leader IT, analisti sistem, auditori IT, seniori technical officer. Accesul vizitatorilor la expozitie este gratuit, programul de vizitare fiind intre orele 11.00 – 19.00 in primele doua zile (17 si 18 aprilie 2008) si intre orele 10.00 – 17.00 in ultima zi (19 aprilie 2008). Institutul Bancar Roman se afla localizat in spatele magazinului Unirea, pe strada Negru Voda, nr. 3, Sector 3, Bucuresti.

Despre site-ul BankingJobs

www.BankingJobs.ro este un site de joburi care vizeaza exclusiv sistemul financiar-bancar, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind angajati ai bancilor sau persoane care vor sa obtina un loc de munca intr-o banca. Portalul dispune de un numar de peste 3.850 de conturi, aproximativ 75 la suta dintre utilizatori avand CV-ul completat. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos