2 in 1: BCR lanseaza un card de credit contactless cu aplicatie de transport inclusa

2 in 1: BCR lanseaza un card de credit contactless cu aplicatie de transport inclusa

Banca Comerciala Româna si VISA au lansat si cardul de credit contactless cu aplicatie de transport inclusa. Cardul PowerCard Standard Contactless Visa inglobeaza 2 produse intr-unul singur: cardul de transport in comun pentru Bucuresti ce functioneaza precum cardul Activ RATB in toate mijloacele de transport in comun din Bucuresti precum si la metrou, dar si

Banca Comerciala Româna si VISA au lansat si cardul de credit contactless cu aplicatie de transport inclusa. Cardul PowerCard Standard Contactless Visa inglobeaza 2 produse intr-unul singur: cardul de transport in comun pentru Bucuresti ce functioneaza precum cardul Activ RATB in toate mijloacele de transport in comun din Bucuresti precum si la metrou, dar si un instrument de credit in lei, pentru cumparaturile de zi cu zi ce functioneaza intocmai ca si cardul de credit PowerCard Standard BCR si are in plus tehnologie contactless pentru plati rapide de mica valoare.
     
 “La o luna de la lansarea cardului de debit, contactles, Zâmbet BCR, ne-am completat oferta si cu un produs de credit contacless, cu aplicatia de transport pentru Bucuresti inclusa, sub brandul Powercard BCR. Când vor sa mearga la cumparaturi, bucurestenii trebuie sa aiba cu ei doar cardul respectiv. Pot plati transportul in comun cu el, pot plati cumparaturile cu cardul acesta, pot plati masa in oras si totul foarte rapid, datorita tehnologiei contacless. Mai mult, folosind PowerCard Standard Contactless Visa, ei vor avea cumparaturile asigurate 100 de zile si pot beneficia de reducerile de pâna la 25% la partenerii nostri, precum si de achitarea in rate cu 0% dobânda” a declarat Igor Zganjer, Director Carduri BCR

Cardul PowerCard Standard Contactless Visa are o dobânda variabila (modificata trimestrial prin insumarea valorii ROBOR 3M cu marja fixa de 11,5%) de 17,18% pe an pentru cardurile negarantate. Pentru a beneficia de o dobânda semnificativ mai mica si pentru a evita documentatia necesara obtinerii cardului de credit, clientii pot sa obtina cardul garantatcu un depozit colateral. in aceste conditii dobânda este de 12.18% pe an.

“Anul 2011 este in mod clar anul tehnologiei contactless in România. Suntem increzatori ca ancorarea acesteia in comportamentul zilnic al bucureștenilor va fi determinata de utilizarea cardurilor contactless la achitarea calatoriei cu transportul in comun. La scurt timp dupa lansarea cardului de debit contactless BCR, ne bucuram sa participam la un alt proiect important: lansarea cardului de credit cu funcționalitate deplata a transportului prin RATB. Din datele noastre am remarcat tendința românilor de a-și folosi cardurile de credit pentru cumparaturi de valoare din ce in ce mai mica, pentru plați uzuale, astfel incât lansarea de azi este o evoluție fireasca care sa ii ajute sa-și utilizeze cardul și in autobuze, troleibuze, tramvaie și metrou pentru o viteza imbunatatita, siguranta si confort ale tranzacției de achitare”, spune Catalin Crețu, director general România, Visa Europe.

AVANTAJELE cardului de credit PowerCard Standard Contactless :
 –  aplicatie de transport  comun pentru Bucuresti –  este emis din start cu titlul de transport  comun de tip “Portofel electronic” inscriptionat pe aplicatia de transport. Detinatorul poate merge pentru incarcarea pe aplicatia de transport a altor variante de titluri de transport (ex. abonament), la orice punct de emitere  reincarcare  RATB. 
 – reincarcarea automata  – cardul este emis cu functia de reincarcare  a titlului de transport in comun tip “Portofel electronic” din limita de credit acordata. Reincarcarea se face  mod automat cu suma de 10 lei in cazul in care soldul existent pe aplicatia de transport scade sub 10 lei. 
 – asigurarede protectie a cumparaturilor (de exemplu daca iti cumperi un ceas  valoare de minim 50 de EURO prin cardul BCR si acesta este distrus sau  furat in maxim 100 de zile, atunci iti primesti banii inapoi) 
 –  asigurarede calatorie ce acopera : asistenta medicala, intârzierea zborului, asigurarepentru deces  invaliditate permanenta.   
 – reduceri de  la 25% la partenerii BCR (lista partenerilor se regaseste la sectiunea Parteneri pe www.powercard.ro) 
  – puncte de loialitate obtinute automat si transformate apoi automat in bani pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara sau strainatate si pe internet.
–  Posibilitatea de a face cumparaturi cu 0% dobanda prin:
  

– Programul de  la 12  fara dobanda valabila la comerciantii parteneri BCR afisati pe site-ul www.powercard.ro  
–      Perioada de gratie de maxim 53 de zile valabila pentru tranzactiile la orice comercianti / internet

Limita maxima care poate fi obtinuta pe cardul de credit PowerCard Standard Contactless Visa, fara garantii, este de 20.000 de lei, iar valabilitatea limitei de credit este nelimitata. Emiterea cardului costa 30 de lei, iar comisionul de administrarea anuala este in valoare de 30 de lei.  

 

BCR a vandut deja 4.500 de carduri Zambet BCR
  
La mijlocul lunii mai 2011, BCR, RATB si VISA au lansat cardul Zâmbet BCR, instrument de debit, contactless, cu aplicatie de transport inclusa. La emiterea cardului, fiecare client primeste cadou 10 lei in portofelul electronic pentru achitarea calatoriilor. Portofelul electronic al cardului ZÂMBET BCR are posibilitatea reincarcarii automate cu sume din contul bancar, astfel bucurestenii nu mai trebuie sa aiba grija reincarcarii cardului de calatorie. Mai mult, la fiecare reincarcare a aplicatiei de transport, clientii primesc bonus 5% din valoarea sumei reincarcate. In plus, clientul primeste bonusuri substantiale când utilizeaza cardul la diferite categorii de comercianti (indiferent de banca ce a instalat aparatul POS): 1% pentru cumparaturi la orice supermarket si hypermarket, 2% pentru segmentul imbracaminte/incaltaminte, 3% pentru comercianti din zona divertisment (restaurante, baruri, cinematografe, teatre, bowling samd)
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos