18 banci sunt deja pe lista participantilor la Targul BankingJobs

18 banci sunt deja pe lista participantilor la Targul BankingJobs

Ajuns la cea de-a treia editie, Targul BankingJobs va aduna pe cei mai importanti angajatori din sistemul financiar-bancar: BRD – Groupe Société Générale, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, ABN Amro Bank, ProCredit Bank, Bank of Cyprus, Raiffeisen Bank, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca, MKB Romexterra Bank, Libra Bank, Intesa Sanpaolo Bank,

Ajuns la cea de-a treia editie, Targul BankingJobs va aduna pe cei mai importanti angajatori din sistemul financiar-bancar: BRD – Groupe Société Générale, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, ABN Amro Bank, ProCredit Bank, Bank of Cyprus, Raiffeisen Bank, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca, MKB Romexterra Bank, Libra Bank, Intesa Sanpaolo Bank, GarantiBank, Bank Leumi, Romanian International Bank, Provident Financial IFN si compania de recuperare a creantelor, EOS-KSI Romania. Evenimentul va avea loc in zilele de 9, 10 si 11 octombrie, iar gazda este din nou Institutul Bancar Roman. Locaţia permite constructia unui numar limitat de standuri, ceea ce face posibila acceptarea unui grup restrans de participanti, in acest moment fiind disponibile numai 5 locuri in plus fata de companiile inscrise deja.

Oportunitatile de angajare puse la bataie de banci la acest targ sunt multiple, adresandu-se atat celor cu experienta de munca in domeniu, cat si absolventilor de facultati, dar si celor fara studii in domeniul financiar-bancar si care vor sa inceapa o cariera in acest domeniu. Majoritatea posturilor disponibile sunt in sucursalele bancilor, a caror numar creste rapid de la o zi la alta, in principal in departamentele comerciale. Exista, desigur, si numeroase posturi in centralele bancilor, ce se adreseaza in principal celor cu experienta.

Cei care vor participa la Targul BankingJobs vor avea asadar de ales dintre miile de joburi din ofertele bancilor. Dupa depunerea CV-ului, mini-interviurilor si discutiile cu specialistii de HR ai bancilor de la targ, urmatorul pas pentru unii dintre candidati va fi angajarea pe postul dorit. Rezultatele de la editia anterioara a Targului BankingJobs arata ca pana la o treime dintre cei care au depus CV-urile la o banca pot fi contactati intr-un timp scurt pentru angajare.

Dupa editia din primavara anului 2008 a Targului BankingJobs, reprezentantii BRD au declarat ca intentioneaza sa angajeze aproximativ o treime din candidatii care au depus CV-uri. Analiza celor de la Bank of Cyprus arata ca doua treimi dintre candidatii prezenti la targ sunt potriviti pentru posturile entry-level, dar vor fi evaluati si aptitudinal, in timp ce 15% din CV-uri vor fi materializate in angajari. In cazul BCR, specialistii de resurse umane au estimat ca aproximativ 20% dintre aplicanti vor fi angajati in banca.

In cele trei zile de desfasurare, editia a II-a a Targului BankingJobs din luna aprilie 2008 a inregistrat un aflux de aproape 4.000 de persoane. Potrivit bancilor participante, o mare parte din cei care au depus CV-uri si au intrat in contact cu specialistii de resurse umane au fost studenti, in special de la facultati cu profil economic. Cel mai mare aflux de vizitatori s-a inregistrat in ultima zi, sambata, ziua libera permitand multor angajati din banci sa participe la targ. Alte detalii despre evenimentul din perioada 9-11 octombrie 2008 puneti gasi pe www.targulbankingjobs.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos