15 dintre cele mai mari banci ale lumii retrogradate de Moodys

15 dintre cele mai mari banci ale lumii retrogradate de Moodys

Moody's Investor Service a scazut ratingul pentru 15 dintre cele mai importante banci occidentale, cu activitati globale pe pietele de capital. Conform AFP, cinci institutii financiare sunt din  SUA, trei din Franta, tot trei din Marea Britanie, una din Canada, una din Germania. Din vizorul Moody's nu au  reusit sa scape nici bancile elvetiene, doua

Moody's Investor Service a scazut ratingul pentru 15 dintre cele mai importante banci occidentale, cu activitati globale pe pietele de capital. Conform AFP, cinci institutii financiare sunt din  SUA, trei din Franta, tot trei din Marea Britanie, una din Canada, una din Germania. Din vizorul Moody's nu au  reusit sa scape nici bancile elvetiene, doua intitutii financiare din "tara cantoanelor" fiind incluse la randul lor in lista bancilor care au suferit o scadere de rating in urma ultimei revizuiri.

Conform Money.ro, cele mai afectate sunt Bank of America si Citigrup din Statele Unite, care au fost retrogradate la "Baa2", ceea ce le-a dus pe ultimele locuri in topul institutiilor financiare recomandate pentru investitii. Clasarea slaba a acestor banci americane denota o stabilitate problematice, ceea ce inseamna un risc ridicat pentru investitori. La celelalte banci analizate, situatia nu este atat de dramaatica, dar nici nu vor putea ramane indifernete la scaderea ratingului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos