The International Arch of Europe pentru BCC

Banca Comerciala Carpatica a fost desemnata sa primeasca, în luna februarie la Frankfurt, premiul „The International Arch of Europe” pentru calitate, din partea prestigioasei institutii Business Initiative Directions (BID) din Spania. Desemnarea BCC s-a facut luand în considerare managementul performant al institutiei, cota de piata în crestere, rezultatele îmbunatatite si sustenabilitatea. În cursul anului 2006,

Banca Comerciala Carpatica a fost desemnata sa primeasca, în luna februarie la Frankfurt, premiul „The International Arch of Europe” pentru calitate, din partea prestigioasei institutii Business Initiative Directions (BID) din Spania. Desemnarea BCC s-a facut luand în considerare managementul performant al institutiei, cota de piata în crestere, rezultatele îmbunatatite si sustenabilitatea.

În cursul anului 2006, BCC si-a consolidat reteaua teritoriala, punand în functiune 100 de unitati. În prezent, institutia dispune de 215 unitati, iar în 2007 vor deveni operationale înca 50. La finele anului 2006, banca a lansat pe piata peste 20 de noi produse de creditare pe domenii de activitate specifice, de la agricultura la liber profesionisti.

În acest an, Carpatica va pune la dispozitia economiei fonduri importante destinate nu numai creditarii afacerilor (IMM-uri si companii), ci si clientilor persoane fizice. Segmentul de retail este considerat de banca un segment în plina dezvoltare, ceea ce va creste expunerea BCC catre populatie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos