Sumele plasate de straini la Bursa au ajuns in noiembrie la cea mai mare valoare a anului

Plasamentele nerezidentilor pe piata de capital au atins, in luna noiembrie, cel mai ridicat nivel din acest an, de 724,4 milioane de lei, depasind cu mult sumele rezultate din lichidarea pozitiilor, excedentul fiind valabil si pe ansamblul primelor unsprezece luni. De la inceputul acestui an, plasamentele nerezidentilor au depasit iesirile in sase luni, in timp

Plasamentele nerezidentilor pe piata de capital au atins, in luna noiembrie, cel mai ridicat nivel din acest an, de 724,4 milioane de lei, depasind cu mult sumele rezultate din lichidarea pozitiilor, excedentul fiind valabil si pe ansamblul primelor unsprezece luni.

De la inceputul acestui an, plasamentele nerezidentilor au depasit iesirile in sase luni, in timp ce in martie, aprilie, iulie, august si septembrie situatia a fost inversa.
Strainii au adus pe piata, luna trecuta, 724,4 milioane de lei, si au retras 257,12 milioane de lei, iar achizitiile realizate de fondurile straine au depasit vanzarile cu 275,3 milioane de lei, potrivit datelor publicate marti de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.

In perioada ianuarie – noiembrie, nivelul intrarilor nete a fost de 144,1 milioane de lei, rezultat din plasarea a 2,8 miliarde de lei si retragerea a 2,65 miliarde de lei.
Nerezidentii au realizat in primele 11 luni achizitii de 3,39 miliarde de lei, vanzarile cifrandu-se la 3,03 miliarde de lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos