Romanii din Spania isi pot cumpara pe credit case in Romania

Romanii din Spania isi pot cumpara pe credit case in Romania

Brokerul de credite Kiwi Finance a deschis o sucursala in Spania, la Madrid, prin care ofera solutii de creditare romanilor ce lucreaza cu contract in aceasta tara. Acestia pot contracta astfel credite pentru cumpararea de case in Romania, finantatori fiind bancile romanesti. „KIWI Finance este prima institutie care ofera solutii de creditare pentru romanii aflati

Brokerul de credite Kiwi Finance a deschis o sucursala in Spania, la Madrid, prin care ofera solutii de creditare romanilor ce lucreaza cu contract in aceasta tara. Acestia pot contracta astfel credite pentru cumpararea de case in Romania, finantatori fiind bancile romanesti.

„KIWI Finance este prima institutie care ofera solutii de creditare pentru romanii aflati la munca in Spania, fara ca acestia sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania. Tipurile de produse oferite clientilor de catre sucursala KIWI Finance din Spania sunt: creditele ipotecare si creditele personale cu garantie ipotecara. Mai mult, reprezentantii KIWI Finance negociaza in acest moment cu banci din Spania pentru incheierea unor acorduri care sa ofere romanilor angajati cu acte, posibilitatea de a obtine credite in Spania”, precizeaza compania intr-un comunicat de presa.

In prezent, cei de la Kiwi au parteneriate pentru acordarea de creditelor romanilor din Spania cu sapte banci din Romania. Compania ofera clientilor din Spania consultanta financiara si juridica si se ocupa de intreg procesul de intocmire a dosarului, inclusiv legalizarea, traducerea si verificarea actelor. Potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei, facute in primavara, sucursala din Spania ar trebui sa intermedieze credite de 50 mil. euro pana la sfarsitul acestui an.

KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica. Kiwi Finance detine 9 sucursale in Romania (Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Campina, Slatina) si o sucursala la Madrid. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 330 de milioane de Euro. Pentru 2008, compania estimeaza un volum de 300 de mil. de euro credite intermediate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos