Oferta de munca pentru bancherii specializati in banking-ul pentru microintreprinderi

Oferta de munca pentru bancherii specializati in banking-ul pentru microintreprinderi

Bancile se arata tot mai interesate de finantarea microintreprinderilor. Criza financiara, situatia economica, necesarul tot mai mare de bani din sectorul privat si blocajul inregistrat pe piata de retail banking obliga institutiile de credit sa-si regandeasca planurile de dezvoltare si zonele de interes. Aceasta situatie deschide noi oportunitati pentru banci, care, potrivit specialistilor, isi vor

Bancile se arata tot mai interesate de finantarea microintreprinderilor. Criza financiara, situatia economica, necesarul tot mai mare de bani din sectorul privat si blocajul inregistrat pe piata de retail banking obliga institutiile de credit sa-si regandeasca planurile de dezvoltare si zonele de interes. Aceasta situatie deschide noi oportunitati pentru banci, care, potrivit specialistilor, isi vor directiona tot mai mult atentia in urmatoarea perioada catre finantarea afacerilor mici si mijlocii. Repozitionarea anticipata a bancilor si lipsa de experienta a institutiilor de credit din Romania in dezvoltarea unor proiecte dedicate IMM-urilor si microintreprinderilor face utila si necesara colaborarea cu societatile de consultanta in domeniul de profil. In aceste conditii companii specializate isi fac tot mai simtita prezenta pe piata.

Este si cazul unui grup international, specializat in acordarea de consultanta si asistenta tehnica pentru bancile care doresc sa-si dezvolte activitatea pe segmentul de produse si servicii destinate microintreprinderilor. In acest sens, compania vrea sa angajeze bancheri cu experinta de cel putin trei ani in Small Business Banking, analiza de credit sau leasing. In calitate de consultanti, acestia vor asista implementarea programelor financiare si de training pentru bancile romanesti partenere. Domeniile de expertiza includ serviciile de banking destinate microintreprinderilor, risk-management si restructurare. Consultantii vor participa la dezvoltarea si implementarea unor programe pe termen lung sau scurt, lucrand la sediile institutiilor financiare partenere. Daca vrei sa debutezi in cariera de consultanta bancara, poti aplica pentru posturile scoase la concurs pe www.bankingjobs.ro de acest grup international de profil.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos