Mariajul propus de Piraeus Bank nu da roade!

Bank of Cyprus a respins propunerea de cooperare a Piraeus Bank, pe care banca din Cipru o considera o oferta de preluare deghizata, informeaza Reuters. "Banca a conchis ca propunerea Piraeus Bank nu reflecta adevarata valoare a actiunilor Bank of Cyprus, deoarece este facuta pe baza valorii actuale de piata si este sub tintele de

Bank of Cyprus a respins propunerea de cooperare a Piraeus Bank, pe care banca din Cipru o considera o oferta de preluare deghizata, informeaza Reuters.

"Banca a conchis ca propunerea Piraeus Bank nu reflecta adevarata valoare a actiunilor Bank of Cyprus, deoarece este facuta pe baza valorii actuale de piata si este sub tintele de preturi stabilite de analistii de la bancile de investitii internationale", au spus reprezentantii Bank of Cyprus.

"In plus, propunerea nu a continut si un bonus, cum este obisnuit in acest tip de tranzactii", au mai spus reprezentantii bancii. Bank of Cyprus a mai spus ca decizia boardului a fost unanima.

Banca Piraeus detine aproximativ 10% la banca cipriota, cea mai mare din Cipru. Propunerea a fost respinsa dupa zile de speculatii despre planurile sale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos