La Banca Transilvania, uneori totul incepe cu o scontare

La Banca Transilvania, uneori totul incepe cu o scontare

Banca Transilvania, una dintre cele mai dinamice banci romanesti, a lansat primul produs de scontare suta la suta din Romania, destinat intreprinderilor mici si mijlocii, cu o dobanda de 15% … Dorinta bancii de a sprijini activ spiritul intreprinzator local este motivul pentru care a fost creat acest produs bancar inovativ. Avantajul major este faptul

Banca Transilvania, una dintre cele mai dinamice banci romanesti, a lansat primul produs de scontare suta la suta din Romania, destinat intreprinderilor mici si mijlocii, cu o dobanda de 15% … Dorinta bancii de a sprijini activ spiritul intreprinzator local este motivul pentru care a fost creat acest produs bancar inovativ. Avantajul major este faptul ca, oricare firma mica/ mijlocie are posibilitatea de a incasa, in proportie de suta la suta, inainte de scadenta, biletele la ordin sau cecurile. …

Creditul Scontare 100% este destinat tuturor intreprinderilor mici si mijlocii care functioneaza de cel putin un an, au o evolutie pozitiva a cifrei de afaceri, conform ultimului bilant contabil semestrial sau anual si inregistreaza profit din exploatare. Datorita acestui minim de conditii, produsul Scontare 100% este unul foarte accesibil, dar si deosebit de atractiv, firmele putandu-si acoperi varfurile de plati sau orice alte cheltuieli pentru activitatile curente, fara alte garantii. Desigur, firma nu trebuie sa aiba interdictie de a emite cecuri bancare sau sa apara inscrisa la Centrala Incidentelor de Plati de mai mult de 3 ori, in ultimele 6 luni.

Valoarea maxima a creditului este data de media lunara a cifrei de afaceri, dar in limita a 35.000 RON si se acorda pentru cel mult 12 luni. Acest lucru face noul produs foarte atractiv, in special pentru firmele in plina dezvoltare, suma astfel acordata contribuind la cresterea firmei, marcand trecerea intr-o noua etapa, mai competitiva. Firmele care apeleaza la aceasta modalitate de creditare isi creeaza o imagine de furnizor mai puternic, capabil sa acorde clientilor sai credite comerciale pentru o perioada mai lunga. Astfel, intreprinderile mici si mijlocii care vor apela la Scontare 100% vor fi sustinute a se comporta, dar mai ales a ajunge mari.

Produsul Scontare 100% este cel de-al 5-lea produs destinat exclusiv IMM-urilor. Banca Transilvania lanseaza, in mod ritmic, o data la 3 luni, produse pentru intreprinderile mici si mijlocii, asa cum sunt: Creditul 1 ORA – pentru capital de lucru fara garantii materiale, respectiv pentru investitii, fara aport propriu, Creditul START UP,  pentru idei noi de afaceri si Creditul cu 0% dobanda, pe toata durata creditarii.

Dintre acestea, Creditul 1 ORA a primit, anul trecut, un premiu pentru “Cel mai bun produs bancar al anului 2005”, fapt care confirma performanta acestuia pe piata.

Ionut Patrahau, Directorul General Adjunct al Bancii Transilvania, afirma: “Scontarea este un produs foarte solicitat. Acum il oferim si micilor intreprinzatori, celor care au ambitia sa creasca. Experienta de pana acum ne-a aratat ca ei sunt la fel de demni de incredere ca si cei mari si de aceea scontam 100% din instrumentele lor de plata. Mai important decat produsul in sine este locul lui in planul strategic dedicat micilor intreprinzatori. Este al 5-lea produs. Ne gandim deja la urmatorul si, cu cat ajungem mai departe, ne identificam cu spiritul de actiune al clientilor nostri. Probabil ca nu ne vom opri niciodata. E atat de adevarat: Uneori totul incepe cu o scontare”.

Sustinerea spiritului intreprinzator local se concretizeaza si prin deschiderea de noi unitati, Banca Transilvania ajungand sa detina o retea de 225 de sucursale si agentii in toata tara, 10 fiind deschise deja in primele luni ale acestui an. Totodata, echipa bancii s-a marit in ultimul an cu peste 1.100 de angajati, echipa de specialisti IMM fiind formata acum din peste 180 de persoane.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos