In carduri sa ne luptam: competitie intre GarantiBank si Credit Europe Bank

In carduri sa ne luptam: competitie intre GarantiBank si Credit Europe Bank

Lectia turceasca pe segmentul cardurilor, obligatorie pentru bancile romanesti – un titlu propus de www.bankingnews.ro in urma cu cativa ani. Astazi este la fel de actual. Turcii sunt "profesori" pe segmentul cardurilor bancare, institutiile de credit din aceasta tara exceland in domeniu. Situatia este vizibila si pentru specialistii din domeniu, reprezentantii MasterCard laudand activitatea bancilor

Lectia turceasca pe segmentul cardurilor, obligatorie pentru bancile romanesti – un titlu propus de www.bankingnews.ro in urma cu cativa ani. Astazi este la fel de actual. Turcii sunt "profesori" pe segmentul cardurilor bancare, institutiile de credit din aceasta tara exceland in domeniu. Situatia este vizibila si pentru specialistii din domeniu, reprezentantii MasterCard laudand activitatea bancilor din Turcia. Cardurile lansate de GarantiBank si Credit Europe Bank sunt cele mai cunoscute si de succes "plastice" de la noi, avand si calitatea de cel mai bun prieten al femeilor cuprinse de febra cumparaturilor.

Cum au evoluat ?

GarantiBank a anuntat ca vrea sa ajunga in acest an la un numar de peste 150.000 de carduri de credit Bonus Card, dupa ce la finele anului trecut avea 85.000 de astfel de carduri. Totodata, banca are in plan cresterea numarului de magazine partenere Bonus Card din intreaga tara de la 3.200 in prezent la peste 5.000 pana la sfarsitul anului. Bonus Card a fost lansat de GarantiBank in noiembrie 2007 sub sigla MasterCard si este primul card de credit multibrand prevazut cu cip din Romania. 

Principala competitoare pe acest segment de carduri este Credit Europe Bank, prin Card Avantaj, care detine deja peste 330.000 de carduri.

Unde s-a ajuns? Nunta sau concertul  in rate

Ai de organizat o petrecere haioasa pentru copilul tau, o nunta pe care doresti sa ti-o amintesti toata viata, sau pur si simplu doresti sa iti organizezi ziua de nastere, nicio problema, se rezolva in rate! Bicicleta mult dorita, nunta sau botezul, electronicele sau electrocasnicele, totul se poate achizitiona acum prin cardul de cumparaturi.

Conform statisticilor GarantiBank, romanii utilizeaza cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumparaturile in supermarket, magazine de produse electrocasnice si benzinarii. Topul este intregit de cheltuielile in magazinele de bricolaj si amenajare a casei si cele de imbracaminte.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos