FMI vrea ca bancile sa platesca pentru criza si cere introducerea a doua taxe globale!

FMI vrea ca bancile sa platesca pentru criza si cere introducerea a doua taxe globale!

Fondul Monetar International  a propus introducerea a doua noi taxe in sistemul bancar, dintre care una pe profituri, care sa acopere costurile oricaror noi interventii guvernamentale necesare in sprijinul bancilor, potrivit unui raport destinat statelor G20. Ministrul britanic al Finantelor, Alistair Darling, a salutat raportul FMI si a afirmat ca institutiile financiare "trebuie sa rasplateasca

Fondul Monetar International  a propus introducerea a doua noi taxe in sistemul bancar, dintre care una pe profituri, care sa acopere costurile oricaror noi interventii guvernamentale necesare in sprijinul bancilor, potrivit unui raport destinat statelor G20. Ministrul britanic al Finantelor, Alistair Darling, a salutat raportul FMI si a afirmat ca institutiile financiare "trebuie sa rasplateasca cumva societatile in care opereaza".

Pe de alta parte, grupurile de lobby din industria bancara s-au aratat ingrijorate ca noile taxe ar putea afecta competitivitatea. "Vrem ca propunerile sa fie aprobate cat mai curand posibil. Cred ca sunt toate sansele sa se ajunga la un acord. Acesta ar putea sa nu aiba chiar aceeasi forma ca propunerile FMI", a spus Darling la postul de televiziune BBC.

Integral pe
www.banisiafaceri.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos