Facilitati de 31 mil. euro pentru 15 proiecte de investitii cu fonduri europene, de la EximBank

Facilitati de 31 mil. euro pentru 15 proiecte de investitii cu fonduri europene, de la EximBank

EximBank analizeaza acordarea de facilitati totale de aproape 31 de milioane de euro pentru un  pachet de 15 proiecte de investitii care urmeaza sa fie derulate cu fonduri europene prin intermediul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole. „Suntem increzatori ca toate cele 15 proiecte vor ajunge

EximBank analizeaza acordarea de facilitati totale de aproape 31 de milioane de euro pentru un  pachet de 15 proiecte de investitii care urmeaza sa fie derulate cu fonduri europene prin intermediul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole.

„Suntem increzatori ca toate cele 15 proiecte vor ajunge la faza de implementare, iar EximBank va putea contribui astfel la atingerea obiectivului general al Masurii 121: prin sprijinul oferit intreprinzatorilor din domeniu, acestia vor putea realiza ferme zootehnice competitive, cu un inalt grad de automatizare, proiectate in conformitate cu standardele comunitare”, a spus Ionut Costea, presedintele EximBank.

EximBank ofera companiilor si autoritatilor publice care au proiecte finantate din fonduri structurale un pachet integrat de produse care cuprinde credite pentru cofinantare si prefinantare, precum si scrisori de intentie neangajante sau garantii.

Pentru a aduce aceste informatii cât mai aproape de publicul tinta, EximBank a incheiat parteneriate cu Autoritatile de Management si a participat alaturi de acestea la diverse evenimente de informare. Printre cele mai recente se numara conferintele regionale ale Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” (de la Iasi, Constanta, Cluj si Timisoara), precum si seminarul de informare organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, in calitate de Organism Intermediar pentru Regio-Programul Operational Regional.

intreprinzatorii au avut astfel acces la informatii privind solutiile de finantare-garantare pe care EximBank le pune la dispozitia societatilor angrenate in procesul de atragere a banilor europeni.

in functie de tipul proiectului, EximBank poate acorda credite de investitii destinate cofinantarii componentei care reprezinta contributia proprie a firmei. Prin acest produs, o societate care a incheiat un contract de finantare cu autoritatea de management poate obtine 100% din valoarea cheltuielilor eligibile si neeligibile aferente contributiei proprii.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos