Cititi… doar informatii profitabile!

Cititi… doar informatii profitabile!

Presa economica online are incepand din aceasta saptamana un nou membru. Este vorba despre publicatia electronica “Bani si Afaceri”. Sub motto-ul “… doar informatii profitabile!”, site-ul www.banisiafaceri.ro isi propune sa satisfaca nevoia de informatie de business a celor mai exigenti dintre cititori. Noutati din domeniile economic, financiar-bancar, juridic si legislativ, analize sectoriale, topuri si statistici,

Presa economica online are incepand din aceasta saptamana un nou membru. Este vorba despre publicatia electronica “Bani si Afaceri”. Sub motto-ul “… doar informatii profitabile!”, site-ul www.banisiafaceri.ro isi propune sa satisfaca nevoia de informatie de business a celor mai exigenti dintre cititori. Noutati din domeniile economic, financiar-bancar, juridic si legislativ, analize sectoriale, topuri si statistici, informatii utile sau surse de finantare, toate le gasesti in "Bani si Afaceri". …

Trustul de presa online, SC MULTI MEDIA NET SRL, editor al publicatiilor electronice “BankingNews” (www.bankingnews.ro) si “Cafeneaua Bancara” (www.cafeneauabancara.ro), a lansat o noua sursa de informatii: “Bani si Afaceri” (www.banisiafaceri.ro).

“Bani si Afaceri” este un portal dedicat exclusiv informatiilor de business, concentrand intr-un singur loc ultimele noutati din domeniile economic, financiar-bancar, juridic si legislativ. Publicatia electronica www.banisiafaceri.ro mai cuprinde si o serie de studii sectoriale, idei si oportunitati de afaceri, informatii utile pentru orice businessman, interviuri si opinii ale personalitatilor din domeniul de profil, ghiduri practice pentru manageri, trenduri, topuri si statistici, analize si reportaje, surse de finantare.

Adresandu-se unui public tinta alcatuit din oameni activi si dependenti de informatii specializate, “Bani si Afaceri” va identifica permanent nevoile acestora. Mai mult, publicatia electronica isi va asuma si rolul de purtator de cuvant al spectrului de business de pe piata romaneasca, acordand o atentie deosebita problemelor cu care se confrunta intreprinzatorii romani. in acelasi timp, site-ul www.banisiafaceri.ro va facilita dialogul activ intre oamenii de afaceri, factorii de decizie administrativa, legislativa si sociala si societatile de finantare.  

Motto-ul “… doar informatii profitabile!” va constitui pentru redactia MULTI MEDIA NET un obiectiv pentru activitatea initiata o data cu lansarea publicatiei electronice “Bani si Afaceri” (www.banisiafaceri.ro). 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos