CitiFinancial deschide cea de-a 66-a unitate

CitiFinancial deschide cea de-a 66-a unitate

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, anunta deschiderea celei de-a 66 a unitati, la Cluj-Napoca, moment care finalizeaza implementarea strategiei de a lansa 11 noi centre de vanzari directe in primul trimestru din 2007. La acest moment, CitiFinancial are 35 de centre de vanzari directe si 31 de agentii care acopera

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, anunta deschiderea celei de-a 66 a unitati, la Cluj-Napoca, moment care finalizeaza implementarea strategiei de a lansa 11 noi centre de vanzari directe in primul trimestru din 2007. La acest moment, CitiFinancial are 35 de centre de vanzari directe si 31 de agentii care acopera intreaga tara. Pe parcursul ultimului an, CitiFinancial aproape si-a triplat numarul de agentii, pornind de la cele 11 pe care le avea la inceputul lui 2006.

”Expansiunea CitiFinancial are doi piloni importanti – agentiile si centrele de vanzari directe, ambele promovand strategia noastra de retail definita de concepte precum convenienta, accesibilitatea si flexibilitatea. Agentiile CitiFinancial le ofera clientilor posibilitatea de a primi imprumutul in aceeasi zi cu depunerea cererii, iar centrele de vanzari directe ofera consiliere financiara si asistenta in completarea formularelor. Aceste servicii sunt furnizate atat in centrele de vanzari directe CitiFinancial, cat si la o alta locatie preferata de client – fie ca este birou sau acasa la acesta”, spune John Hays, CitiFinancial Country Business Manager.

Cele 11 centre de vanzari directe CitiFinancial care s-au deschis de la inceputul lui 2007 sunt localizate in Alexandria, Bistrita, Calarasi, Vaslui, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Ramnicu Valcea, Resita si Cluj-Napoca.

In 2006, CitiFinancial a lansat 20 de noi agentii, localizate in Bucuresti (2), Pitesti, Craiova, Constanta (a doua agentie), Bacau, Braila, Galati (a doua agentie), Brasov (a doua agentie), Arad, Oradea, Timisoara, Iasi, Buzau, Tg. Mures, Sibiu, Piatra Neamt, Cluj (a doua agentie), Rm. Valcea si Drobeta Turnu Severin, si 5 centre de vanzari directe in Targoviste, Ploiesti, Targu Jiu, Iasi si Slobozia.

Citi in Romania
Citi este prezent in Romania prin Citibank Romania S.A. incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent 8 sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe din 35 de centre situate in intreaga tara.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos