Cine este Tomas Spurny, noul sef BCR

Cine este Tomas Spurny, noul sef BCR

Austriecii de la Erste il vor numi presedinte executiv la BCR pe actualul CEO al bancii detinute de Intesa in Ungaria – Tomas Spurny, director general al CIB Bank Ungaria, pe care o conduce din anul 2009. Spurny si-a inceput cariera in banking la Manufacturers Hanover Trust (New York) si a lucrat ulterior la European

Austriecii de la Erste il vor numi presedinte executiv la BCR pe actualul CEO al bancii detinute de Intesa in Ungaria – Tomas Spurny, director general al CIB Bank Ungaria, pe care o conduce din anul 2009. Spurny si-a inceput cariera in banking la Manufacturers Hanover Trust (New York) si a lucrat ulterior la European American Bank (New York).

Intre 1994 si 1999 a activat ca asociat la McKinsey & Company Inc, cu atributii pe consultanta pe servicii financiare pentru clientii din intreaga lume, dupa care a intrat in sistemul bancar din Cehia.

Spurny a fost timp de cinci ani presedinte executiv al Vseobecna Uverova Banka, subsidiara Intesa din Slovacia.

Cu dubla nationalitate, ceha si americana, Spurny are 46 de ani si s-a ocupat in trecut de restructurarea si privatizarea celei de-a doua banci ca marime din Cehia – Komercni Banka – preluata de Societe Generale. El a absolvit Columbia University, SUA.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos